2777
2789
عنوان

اخرین پست من

1145 بازدید | 30 پست

این اخرین پست منه توی این سایت

تصمیم بزرگی گرفتم

و مدتهاست ذهنم درگیرشه

و امشب به قطعیت رسیدم برای انجامش

از همه چیز و همه کس خسته ام

با ارزوی بهترین ها برای تمام شما نی نی سایتی ها

خداحافظ 

رویاهای بزرگی دارم

عزیزم میدونم واقعا شرایط سخت و بحرانی داری 

ولی بهت قول میدم با اینجور عذاب دادن خودت روح اونو هم ازار میدی این اتفاق اصلا تقصیر تو نبوده و نیست سخته ولی ادامه بده 🫂❤

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گل 

امیدوارم حالت بهتر باشە

تاپیکاتو‌بااجازەت یە نگاە انداختم

روحیاتت برام‌جالب بود

کە تو یە بازە زمانی کوووتاە کە عشقت فوت کردە،رفتی زندان بخاطرش،الانم کە تو دورە افسردگیش هستی،ولی میتونی باآدم جدید آشنا بشی و‌قرار بری

چطور میتونین واقعا😟

سلام گل امیدوارم حالت بهتر باشەتاپیکاتو‌بااجازەت یە نگاە انداختمروحیاتت برام‌جالب بودکە تو یە بازە ز ...

اره واقعا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کار اشتباهتری کاش نکنی.بمان و بجنگ....

اگر بجنگی پیروزی.....

دنیا واسه همه مون سخته....همه اینجا گیر افتادیم ولی این سختیاست که ارزش ادمو بالا میبره❤️

لب پرتگاهم اگه هستی ب خدا امیدوار باش.اشتباهترین کار ممکنم کرده باشی ،خدا هواتو داره.یا از پشت میگیره تو رو یا پراوازو یادت میده...

خدایا شکرت💐🙏

گلم من تاپیک راز رو خوندم و نظرتونو اونجا دیدم.

این اولین و اخرین کامنتی هست که توی سایت بذارم و فقط بخاطر شما تصمیم گرفتم توی این سایت کامنتی بذارم.

بدون هیچ قضاوتی این کامنتو میذارم .. خودک*شی بدترین راهیه که میتونی انتخاب کنی ، روحت همیشه در عذاب میمونه ، بذار به مرگ طبیعی این دنیا رو ترک کنی و در آرامش بری ..

توبه کن بهت قول میدم خدا دستتو بگیره ، بدترین کار ها هم با توبه از جانب خدا بخشیده میشه.

حتی اگه فکر میکنی کارت اشتباه نبوده بازم به خدا پناه ببر که تنها کسیه که میتونه کمکت کنه و راه درستو بهت نشون بده.

برای عزیزی که از دست دادی طلب مغفرت کن ، قران بخون ، چله بگیر ، خیرات کن ، انشالله که خدا به دلت روشنی بده و از تصمیمت برگردی❤️

بمیرم برای دلت کاش اون راز لعنتی رو ن نمینوشتی همه آدمها گناهانی دارن ولی یادشون میره امیدوارم بیای سایت چون کارت دارم تو اشتباه کردی تاوانشم دادی متاسفم من از طرف همه اونا ازت معذرت میخوام که شدن نمک رو زخمت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سلام خودکشی نکن توروخدا حتما برو پیش روانپزشک و هیچوقت بخاطر حرف آدمها خودت عذاب نده. همه توگذشته اشتباهاتی داشتن . دوران سختی میگذرونی ولی میگذره و روزهای خوب هم میان   

عجب 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇