2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم من قدم ۱۶۹ هست و قبلا وزنم ۵۵ و خیلی دوست داشتم چاق بشم و اصلا نمی‌شدم و قرص های چاقی میخوردم و دوباره برمیگشتم تا پارسال بینیم رو عمل کردم و دکتر بهم کپسول مولتی مینرال نیچرز داد و واقعا شاید باورتون نشه چاق شدم متوجه شدم که بدنم کمبود ویتامین داشته و خوراکم زیاد شده بود الان چهار دوره دارم میخورم ۶۰ تا داره تو هر کپسول و ۶۴ کیلو شدم و همه هربار بهم میگن چاق شدی چیکار کردی 😂

شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد🌿☁️): ️ 

ببین لین کپسول سخت پیدا میشه من اوایل از داروخانه راحت پیدا میکردم ولی بعد چون این شرکت دیگه نمیزنه پیدا نمیشه و مشابهش هست اصلا مشابهش نگیر فقط همین مولتی مینرال بزرگسال نیچرز خیلی عالیه رنگ سبز هست هر رنگش برای یک سنی استفاده میشه مثلا فکر کنم بنفش برا آقایون هست و یک رنگ دیگه داره برای افراد میانسال هست و یکی برای دوره ماهانه هست ولی من هر بار فقط سبزش رو گرفتم 

کدوم رنگش بود عزیزم؟سبز یا صورتی؟

سبز گلم صورتی برای ماهانه هست فکر کنم ولی سبز بزرگسال هست و همه ویتامین ها رو داره بازم میگم مشابهش رو نخری فقط همین مارک بخر برای من فقط همین افتاد چون بعد از دومین دوره که خوردم پیداش نمیکردم یک مارک دیگه به اندازه ۲۰ عدد امتحانی گرفتم ببینم خوبه با نه دیدم هیچ تاثیری نداشت

ببین داروخانه پیدا نکردی از سایت خانومی بگیر تخفیف هم زدن من تازه خریدم خود اصلش بود از دی ج ی کالا یکبار گرفتم رهش یافته اش بود که گفتن اشکال نداره یعنی دارو کم کم به بدن اثر میزاره ولی از سایت خانومی گرفتم خود خودش بود 

سبز گلم صورتی برای ماهانه هست فکر کنم ولی سبز بزرگسال هست و همه ویتامین ها رو داره بازم میگم مشابهش ...

برای ماهانه یعنی چی؟فقط تو پریودی میخوری؟

یا نه درد و اینطور چیزارو کم میکنه؟

من کلا هر چی میشه هر کار میکنم به همه میگم و به همه گفتم این کپسول رو خوردم و تاثیر داشته رو چاقیم ولی چند روز پیش جاری بزرگم به زنداداشش که عروس خاله شوهرم میشه گفته نمیدونم این جاری یعنی من چیکار میکنه چاق شده ولی هیچی نمیگه😂😂 فکر کرده با این کپسول الکی میگم چاق شدم 

عزیزم قیمتش چنده

الان برعکس همش برام تخفیف خانومی میاد خودتون سرچ کنید مینویسه ولی بزارید ببینم چند میگم خودم که فکر کنم ۲۷۰ گرفتم با تخفیف