2777
2789
عنوان

دختر یکسالم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 63 پست

یه روز مولتی ویتامین بده یه روز آد 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه نگرانید با دکترش صحبت کنید ولی خیلی از بچه ها بودن که دیر راه افتادن بچه دوستم هم همینطود ب ...

می‌خوام ببرمش دکتر

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

احتمالا کمبود ویتامین D داشته باشه.

به نظر من جای نگرانی نداره!  خیلی چیزا رو با تمرین باید به بچه یاد داد.  دستاشو بگیر رو پا نگهش دار.  

بعضی بچه ها سینه خیز و 4 دست و پا نمیرن!  از حالت نشسته یهو پا میشن.  دیدم که میگم. 

پس بدون استرس و با صبر و حوصله،  باهاش تمرین کن .

واکرم چیز خوبیه. بگیر واسش.  دیدم بچه هایی که واکر داشتن کمی زودتر ترغیب شدن به راه رفتن.

در ماه چن روزم شربت زینک روزی 1 قاشق بهش بده. 

دخترم همه چیزش دیر بود مردم دیونه م کردن انقد پرسیدن واه چرا راه نمیره چرا چهار دست و پا نمیره و..پناه برخدا ان شاء الله به زودی درست میشه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
پا میگیره؟ ینی میزارینش روی زمین قشنگ پاسو میذاره یا جمع میکنه تو شکمش

جمع می‌کنه تو شکمش

مادرهای مهربون نمیخوام نگرانتون کنم درسته که برای خیلی از کودک ها ممکنه مشکلی نباشه و کاملا سالم باشن اما اولین نشونه ی مشکل بچه اینه که رشدش روی نمودار نباشه و با بقیه خیلی فاصله داشته باشه این تجربه ی خود مه که دخترم یکسال و یک ماهگی یه دفعه راه افتاد بدون اینکه چهاردست و پا بره دیر دندون در آورد و خیلی دیر حرف زدن رو شروع کرد

🖤 

عزیزم دکتر دخترم میگفت بچه همینکه بتونه بشینه دیگه هیچ مشکلی نداره راه افتادنم تا ۱۸ ماهگی وقت داره دخترتون الان میتونن بشینن

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دخترم همه چیزش دیر بود مردم دیونه م کردن انقد پرسیدن واه چرا راه نمیره چرا چهار دست و پا نمیره و..پن ...

دختر منم همینطوره خسته شدم از حرفهای بقیه

احتمالا کمبود ویتامین D داشته باشه. به نظر من جای نگرانی نداره!  خیلی چیزا رو با تمرین باید به ...

واکر چیه

عزیزم دکتر دخترم میگفت بچه همینکه بتونه بشینه دیگه هیچ مشکلی نداره راه افتادنم تا ۱۸ ماهگی وقت داره ...

آره میشینه