2777
2789
عنوان

دعوا با جاری و برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6983 بازدید | 60 پست
دقیقا منم از این زورم گرفت بخدا چون به جای معذرت خواهی شروع کرده بودن به غیبت و فریاد زدن 

اگه هم یه موقع با مادرشوهرت حرفی شد همینو بگو

بگو اگه یه کلمه به من می گفتن ، فلانی تو حق داری ، ما هم نمی خواستیم تو رو اذیت کنیم ، باشه مراعات می کنیم از این به بعد ، برای من کافی بود 

من توقعی بیشتر از این نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از اینکه ما خونه گرفتیم تو دوران عقد اونا اومدن با اینکه اصلا با هم رابطه نداریم و رسمی هستیم&nb ...

پس اونا به شما علاقه دارن.از دست نده😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اگه هم یه موقع با مادرشوهرت حرفی شد همینو بگو بگو اگه یه کلمه به من می گفتن ، فلانی تو حق داری ، ما ...

مادر شوهرم همه جوره هوای اون پسرو عروسشو داره هیچوقت حق وبه من و شوهرم نمیده 

عجب /: ولی من کلن ترجیح میدم باخونواده شوهردوری ودوستی باشه روابطم/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ازونجا برو پول کابینتاتم بکش رو خونه خب.

طبقه پنجم هم هست خوب نیست.اگه بدون آسانسوره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

تو ساختمون ماهم دوتا عروس بود با پدرشوهر اینا. هرروز قشون کشی بود به بالا پایین واسه دعوا. نمایش داشتیم هرروز با اینا. آخرشم جفت عروسا رفتن ازینجا

تو ساختمون ماهم دوتا عروس بود با پدرشوهر اینا. هرروز قشون کشی بود به بالا پایین واسه دعوا. نمایش داش ...

دلمم نمیاد خونه رو بفروشم چون نوساز هستش و تو دوران عقد  خودمو شوهرم با کمک هم خریدیم و جاشم خوبه 

نمیدونم چرا اینا اومدن دنبال من با اینکه رابطمون رسمی هستش و اصلا کاری به کار هم نداریم 

مادر شوهرمم بدون دعوت خونمون نمیاد ولی خوب امروز ......

دلمم نمیاد خونه رو بفروشم چون نوساز هستش و تو دوران عقد  خودمو شوهرم با کمک هم خریدیم و جاشم خو ...

اگه فکر میکنی دیگه آزاری ندارن بمون خب. ولی به نظر من این دعوا از یه دلخوریه دیگه اب میخوره. ریشش یه مسئله قدیمیه حل نشدست

اگه فکر میکنی دیگه آزاری ندارن بمون خب. ولی به نظر من این دعوا از یه دلخوریه دیگه اب میخوره. ریشش یه ...

دلخوری که بوده از قبل منو شوهرم قبلا رابطمون صمیمی بود باهاشون و کلی هواشونو داشتیم و کلی احترام میزاشتیم بهشون ولی وقتی بازتاب نداشت دیگه مثل خودشون رفتار کردیم  

جاری منم بخاطر دروغای که از طرف من میرفت پیش مادر شوهرم میگفت 2بار اومد در خونم و درو روش باز نکردم و به مادر شوهرم گفتم هر موقع خواست بیاد بگید با شوهرش بیاد 

آخه چون خیلی باحجاب و اهل نماز و روزه ایناس دروغ که میگفت مادر شوهرم حرفاش باور میکرد و حرفای منو نه 

چون چند بار به مادر شوهرم گفتم داره دروغ میگه ولی باور نکرد و گفت چند سال عروس منه و من از چشام بیشتر قبولش دارم 

فکر کنم بخاطر همین بوده باشه 

دلخوری که بوده از قبل منو شوهرم قبلا رابطمون صمیمی بود باهاشون و کلی هواشونو داشتیم و کلی احترام میز ...

قطعا همینه😊 الان قهرید با همه دیگه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز