2777
2789
عنوان

دعوا با جاری و برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6983 بازدید | 60 پست
به نظرت خوشحالی داره که برادرا همو شستن گذاشتن کنار 😐

و در ادامه .واقعا از حل مسئله ای به این کوچکی باید  ناتوان بود واقعا؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما اون موقع وسط دعوا نباید به برادر شوهرت میگفتی بی منطق

ولی در کل حق با شماست و نباید پرنده نگه دارن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
تصور اینکه من با جاری توی یه ساختمون باشم هم برام سخته... اصلا خدا نیاره اون روز رو که بخوام با جاری ...

اره خونه ماله خودمونه 

ولی اصلا اینجوری نیستیم که رفت و آمد داشته باشیم 

مادر شوهرمم بدون دعوت نمیاد خونه ام 

برادرشوهر ، جاری و مادرشوهرت به انتقاد درست و محترمانه ی شما واکنش درستی نشون ندادن

بعضی ها وقتی ازشون انتقاد می شه بلد نیستن چه جوری منطقی و مناسب سنشون برخورد کنن 

مثل بچه ها سعی می کنن با هوچی گری و یا مثلا دیوونه بازی ، گاهی هم گریه و زاری و جلب ترحم ، خودشون رومظلوم نشون بدن و نهایتا انتقاد رو نپذیرن

در صورتی که این جاری و برادر شوهرت و مادر شوهرت می تونستن خیلی منطقی با شما حرف بزنن و مثلا همون جاریت بیاد بگه ، فلانی جون ببخشید مامان گفت کبوترهای ما شما رو اذیت می کنه ، عزیزم از این به بعد می گم شوهرم بیشتر حواسش باشه که پر نریزه دم خونه تون 

شاید اگه اینو می گفت ، شما هم فوری می گفتی نه خواهش می کنم اصلا مهم نیست و چه بسا اصلا به خاطر برخوردشون هم شده ، بی خیال پر ها می شدی !

شما اون موقع وسط دعوا نباید به برادر شوهرت میگفتی بی منطق ولی در کل حق با شماست و نباید پرنده نگه د ...

آخه قبل از اینکه شوهرم بیاد خونه صدای دادو غیبت جاریم می اومد 

وقتی شوهرت جوابشو میداد دیگه احتیاجی به مداخله تو نبود،اما اشکال نداره وقتی خودشون بی ادبن،چیز خاصی نگفتی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
برادرشوهر ، جاری و مادرشوهرت به انتقاد درست و محترمانه ی شما واکنش درستی نشون ندادن بعضی ها وقتی از ...

دقیقا منم از این زورم گرفت بخدا چون به جای معذرت خواهی شروع کرده بودن به غیبت و فریاد زدن 

وقتی شوهرت جوابشو میداد دیگه احتیاجی به مداخله تو نبود،اما اشکال نداره وقتی خودشون بی ادبن،چیز خاصی ...

آخه کلمه ی بی منطق حرف بدی نبود در مقابل غیبت و فریاد های که برادر شوهرم قبل از اومدن شوهرم زده بوده 

یا چرت و پرت جواب دادن برادر شوهرم به شوهرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز