2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اخه واسه ما رو نه ماهه ندادن

آها 

ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و واریز شد حسابش 

مال منم پاییز پارسال بعد اومدن به خونه خودمون ثبت نام کردیم به دلایلی بعد دوماه از ثبت نام مون واریز شد 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

آها ما پارسال تابستون عقد کردیم مال شوهرم سه هفته بعد ثبت و نام فوری تعیین شعبه شد و مدارک برد و وار ...

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

الان خیلی بد شده مام میخایم باهاش خونه رهن کنیم😔

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم 

من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم 

ما همشهری هم نبودیم هی پولمون خرج کرایه و رفت و آمد میشد واقعا اذیت می‌شدیم اگر زود جور نمیشد وام همسرم

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

ما هم با وام همسرم خونه اجاره کردیم من خیلی استرس داشتم که طول بکشه شانس آوردیم وگرنه دیوونه میشدم م ...

واقعا سخته من الان جهازم و نمیدونم دیگ باید کجا بزارمشون

فردا هم فرشامون میاد🫠

واقعا دیگ دارم ناامید میشم از این زندگی🥲همش هم میگن ازدواج کنید اخه با چ پولی

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شده آدم هرچی کار میکنه بازم انگار سر همون نقطه اولی

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

اره بخدا منو نامزدمم امیدمون ب همین پوله وامه ک خونه رهن کنیم یه چندتا وسیله هم بخریم از بس گرونی شد ...

شما کارای ضامن و .. رو انجام دادین الان؟ کدوم بانک هستین؟

خب چرا عید؟اگ اینطوره ک میگی زودتر عقد کنین ک برین تو صف لااقل واسه عید شاید واستون بریزن

دیگه گفتیم عید هم نامزدم کار کنه یه پولی دربیاره 

هم خودمون

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️