2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو سرویس بهداشتی پس و کار و زندکی هم تعطیله

تو دانشگاه هم فهمیدن دیگه انقدر رفتم دسشویی 

دارم دیونه میشم همش فکر میکنم الان کثیف میکنه شلوارمو 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

فک کنم تو یه دوره پریودیت ده بسته تموم میکنی شایدم بیشتر

نه دوتا یا سه تا چهاروزم یا پنج روز اینا 

شبا میخوابم دوباره اینا روزا بیشتره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تو دانشگاه هم فهمیدن دیگه انقدر رفتم دسشویی دارم دیونه میشم همش فکر میکنم الان کثیف میکنه شلوارمو

حتما خونریزیت خیلی زیاد و پر فشاره خب سه تا بزار درنیاد اگه خیلی میترسی

اره دیگه بوی خون میده بوی آهن

واقعا در اون حد نیست اصلاااا نیست 

ببخشید عذرخواهم

مگه اینکه نوارو بو کنی😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مگه میشه هر نیم ساعت ؟ باور نمیکنم

شبا دوتا اینا چون خوابم روزا اره البته من چهار روزم... 

حتما خونریزیت خیلی زیاد و پر فشاره خب سه تا بزار درنیاد اگه خیلی میترسی

روز اول و دوم تقریبا اره بعد دوروز نه دوتا میزارم بعضی وقتا ولی خیلی درد میکشم وحشدناک😭😭😭

همون دیگه یکم بوش میزنه به شلوار و لباس زیر🥲

بعنی در این حده که بقیه بفهمن؟

اینجوری نیستا وسواس فکری داری

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باکره م

اینقدر کاپ خوبه که واقعا افسوس میخورم چرا دخترهای باکره نمیتونن استفاده کنن   منجمله دختر خودم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...