2777
2789
عنوان

چی دلتو شکونده💔❓

100 بازدید | 13 پست

و الان داره اذیتت میکنه

خودم ی نفر تیکه انداخت

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی پشت کنکور بودم خیلی ها دلمو شکستن ولی الان اصلا واسم مهم نیس

اشکال نداره گلم الان دیگه خانوم دکتر شدی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

اره ولی یادم نمیره که الان دوره افتادم دارم تلافی میکنم😅

بی خیالشون شو ارزشش رو ندارن 

امیدوارم آدمای بهتری رو ملاقات کنی بافرهنگ مهربون

هیچی بدتر از آدمای سمی نیست

راستی دوستداری تخصص چی بخونی؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بی خیالشون شو ارزشش رو ندارن امیدوارم آدمای بهتری رو ملاقات کنی بافرهنگ مهربونهیچی بدتر از آدمای سمی ...

دعام کن لطفا که واقعا آدمای مهربون سرراهم قرار بگیرن🥺

والا به تخصصش فکر نکردم زیاد ولی زنان و زایمان دوست دارم😁

اینکه واسطه ی تولد یه انسان باشم حس خوبی داره و اینکه دکتر زنان بیمار هاش همه خانمن و از این نظر راحته از طرفی واسه اینکه در آمد داشته باشه لازم نیس دعا کنه بقیه بیمار بشن😂

دعام کن لطفا که واقعا آدمای مهربون سرراهم قرار بگیرن🥺والا به تخصصش فکر نکردم زیاد ولی زنان و زایمان ...

ایشالا گلم 

از طرز فکرت خیلی خوشم اومد فاکتور های جالبی رو برای انتخاب تخصص در نظر گرفتی 

به نظرم محیط دکتر زنان یکم شادتره بالاخره بچه و اینا

یه کسی بهم علاقه داره ولی به دلایلی پا پیش نمیزاره. منم ازش بدم نمیاد. ولی خیلی هم مطمئن نیستم. ازون طرف دلم با خواستگارم نیست اما نمیدونم چیکار کنم. 37 سالمه و هر خواستگاری میاد میگم شاید آخریش باشه.