2777
2789
عنوان

ورم صورت😣

3812 بازدید | 12 پست

سلام من باردارم و ازاول بارداری صورتم ورم کرده شنبه قراره برم مهمونی بنظرتون میشه کاری کرد ورمش کم بشه؟

فعلا هم کسی نمیدونه باردارم

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شبا قبل خواب دوتا خرما بخور  خرما برا ورم جشم و صورت صبحگاهي تاثير ميكنه نميدونم برا شمام تاث ...

ممنون. کلا همیشه اولین جاییم ک چاق میشه صورتمه. خیلیم بد میشه😣😣😣😣

عزیزم منم از اول بارداری ام اینطور بودم و اواخر بارداری کاملا تغییر چهره داده بودم  

آب و میوه زیاد بخور ، ماسک حلقه های خیار  هم بذار رو چشم ها و صورتت ..

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
وااااای منم😭😭😭همه میگن چقد تغییر کردی

انشا الله بعد از زایمان خوشگل تر از قبل هم میشی عزیزم 😍

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عزیزم منم از اول بارداری ام اینطور بودم و اواخر بارداری کاملا تغییر چهره داده بودم     ...

وااای نگوووو😢😢😢

فکرکنم تا چندماه دیگه ترجیح بدم ازخونه نرم بیرون کلا😆

ممنون امیدوارم اثر کنه

وااای نگوووو😢😢😢 فکرکنم تا چندماه دیگه ترجیح بدم ازخونه نرم بیرون کلا😆 ممنون امیدوارم اثر کنه

من کلا تو خونه یا کوه و دمن بودم دور از چشم اغیار😄 در طول بارداری ،  دو جا عروسی دعوت شدم معذرت خواهی کردم و نرفتم ...😕

من کلا تو خونه یا کوه و دمن بودم دور از چشم اغیار😄 در طول بارداری ،  دو جا عروسی دعوت شدم معذر ...

😁😁😁فکر خوبیه

انشا الله بعد از زایمان خوشگل تر از قبل هم میشی عزیزم 😍

قربووونت مهربون😚😚

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562