ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
من با همه چیز جوش میزنم اینسری تو داروخونه کرم رو پیشنهاد داد با کرم اصلاح کردم خوب بوده جوش نزدم من ...
منم به خاطر جوش اصلاح نمیکنم فقط پشت لب
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
منم در همین حد البته من دوسال تخت نظز دکتر بودم الان وضعم این
ماله تو خوبه ماله من خیییلی بده🥲 دیگه روم نمیشه برم بیرون 🥲 جای جوشا اذیت میکنه خسته شدم بس که دکتر رفتم و آزمایش دادم تازگیا خال قرمزم تو صورتم افتاده 🤦♀️ هنوز ۲۰ سالمه