2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جوش نزدن بعد اصلاح چکار میکنید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

جوش رو بنظرم سطحی درمان نکنید 

من خیلی جوش میزدم الان بهتر شدم . دلیلش هم مشکلات هورمونی بود که قرص میخورم . تخم مرغ رو کمتر مصرف میکنم کردم پاک شده گاهی خاکشیر میخورم .

قرص ویتامین  هم میخورم 

جوش رو بنظرم سطحی درمان نکنید من خیلی جوش میزدم الان بهتر شدم . دلیلش هم مشکلات هورمونی بود که قرص م ...

خاکشیر منم هفته ای دوبار میخورم تخم مرغ نمیخورم کلا سرخکردنی اصلا شیزینی اجیل کم کردم روزی ۱۲ لیوان اب ولی خب میزنم گاهی جوش

کورد✌️

من با همه چیز جوش میزنم اینسری تو داروخونه کرم رو پیشنهاد داد با کرم اصلاح کردم خوب بوده جوش نزدم من ...

منم به خاطر جوش اصلاح نمیکنم فقط پشت لب

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم در همین حد البته من دوسال تخت نظز دکتر بودم الان وضعم این

ماله تو خوبه ماله من خیییلی بده🥲 دیگه روم نمیشه برم بیرون  🥲 جای جوشا اذیت میکنه   خسته شدم بس که دکتر رفتم و آزمایش دادم  تازگیا خال قرمزم تو صورتم افتاده  🤦‍♀️ هنوز ۲۰ سالمه

.