2777
2789
عنوان

از شدت خستگی فردا دانشگاه کنکله

632 بازدید | 48 پست

چه وضعشه 😐😐😂 ۳ روز پشت سرهم ۴ صبح بیدار میشم بعضی وقتام ۳:۳۰ 

تو راه بیهوش میشم تو مترو خوابم میبره خیلی هم خطرناکه که میخوابم

میام خونه دیگه تپش قلبم حس میکنم از خستگی 😐

بیرون هم که نگم براتون من کلا تعریقم زیاده حتی تو زمستون هم گر میگیرم بخاطر ضخیم بودن لباسا

عرق میکنم همش تنم اذیته 

من جون ندارم یا شماهم اینطورین ؟ سرکار و دانشگاه میرین اذیت میشین خیلی؟ یا برگشتنی همچنان سرحالید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی خسته میشم. امروز از ساعت ۷ صبح تا ۸ شب دانشگاه بودم. باز من فاصله‌ام با دانشگاه نیم ساعته ولی بعضی وقت‌ها احساس می‌کنم من توان جسمانیم نسبت به بعضی از همکلاسی‌هام کمتره. بعضی‌ها جز دانشگاه کلی فعالیت متفرقه هم انجام میدن من تو همین دانشگاه موندم. 😕

ویتامین منیزیم اولترا و ویتامین سی اولترا و لیکوپن اولترا بخر بخور ....حتتتتما همین برند اولترا باشه برندهای دیگه به درد نمیخوره... فقط متاسفانه بسختی پیدا میشن چون تحت لیسانس انگلیس هستن و تحریم ولی عالی هستن

منم خیلی خسته میشم. امروز از ساعت ۷ صبح تا ۸ شب دانشگاه بودم. باز من فاصله‌ام با دانشگاه نیم ساعته و ...

دقیقا منم حس میکنم خیلی ضعیف تر از هم سن و سالامم

همکلاسیم هم سرکلاس هس هم سرکار میره هم همیشه مرتب و خوشگله 

حالا من جای اون بودم با چشای پفی و پاهای خسته میرفتم

همچنان انرژی دارم یوقتایی تا میام غذا درست میکنم و ب درس پسرم میرسم کلاس اولی هست 

خودمم دانشگاه میرم و سرکار 

منم خیلی وقتها بی حال میشم خسته میشم ولی خب همچنان خودمو سرپا نگه میدارم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای منم همینم

بعد ما نصف واحد ها عملی طولانی خسته کنندس 

هر روز کلاسم از هشت تا چهار 

دو ساعت و نیم هم رفت و برگشته💔 

اونجا هم انگار همه باهم دشمنن منم تنها خیلی سخته واقعا 

منم دیگ همرو یکی درمیون میرم 

اصن هم برام مهم نیس آرامش و جونم مهمتره

ویتامین منیزیم اولترا و ویتامین سی اولترا و لیکوپن اولترا بخر بخور ....حتتتتما همین برند اولترا باشه ...

قرص جوشان ویتامین c سه برند متفاوت گرفتم میخوام ببینم کدومش خوبه

باشه حتما میگیرم چون خیلی نیاز دارم به یچی ک انرژی بده بهپ