ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم خیلی خسته میشم. امروز از ساعت ۷ صبح تا ۸ شب دانشگاه بودم. باز من فاصلهام با دانشگاه نیم ساعته ولی بعضی وقتها احساس میکنم من توان جسمانیم نسبت به بعضی از همکلاسیهام کمتره. بعضیها جز دانشگاه کلی فعالیت متفرقه هم انجام میدن من تو همین دانشگاه موندم. 😕
ویتامین منیزیم اولترا و ویتامین سی اولترا و لیکوپن اولترا بخر بخور ....حتتتتما همین برند اولترا باشه برندهای دیگه به درد نمیخوره... فقط متاسفانه بسختی پیدا میشن چون تحت لیسانس انگلیس هستن و تحریم ولی عالی هستن
همچنان انرژی دارم یوقتایی تا میام غذا درست میکنم و ب درس پسرم میرسم کلاس اولی هست
خودمم دانشگاه میرم و سرکار
منم خیلی وقتها بی حال میشم خسته میشم ولی خب همچنان خودمو سرپا نگه میدارم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫