سلام من یه بچه نه ماهه دارم و تازه فهمیدم که باردارم فقط چن روز از وقت پریودم گذشته که حتی سونو هم نشون نداد که حامله ام فقط آزمایش و بی بی چک نشون دادن چیکار کنم من تو شرایط سختیم کمکم کنین
عزیزم تحت هر شرایطی نگهش دار به فکر سقط نباش که اگه انجامش بدی تو زندگیت بدبیاری میاری دیدم که میگم . این بچه ناخواسته هدیه خداونده مطمئن باش روزیش و صد البته خیلی چیزهای خوب دیگه رو با خودش میاره و از به دنیا اووردنش هم هیچ وقت پشیمون نمیشی
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻