2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 33 پست

مبارکه برای ماهم دعا کن خدارمذصدهزاراااااان بار شکر کن

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میخوام بدونم گناه هست یا نه؟که حتی سونو هم نشونش نداد 

هفته چندي؟

زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس

ولي خوب عذاب وجدانش تازهميشه باهات مي مونه ديدم ك مي گم

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

گناه داشتن یا نداشتنش بستگی به اعتقاد خودتون داره،،ولی از همون انعقاد نطفه اول قلب تشکیل میشه ولی سونو نمیتونه تا شش هفتگی قبلو نشون بده،،پس فکر نکنی الان جون نداره 

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

هعییییی چی بگم ادم تو کار خدا میمونه 😭😭😭😭😭😭😭کاش ازاول محکم کاری میکردی ولی الان که میدونی گناهه 😔

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹

وااای منم از همین خیلی میترسم دخترم پنج ماهش داره تموم میشه همش نگرانم نکنه دوباره باردار بشم پریود ک میشم انگار دنیارو بهم دادن قرص شیردهیم میخوردم خونریزیمو خیلی زیاد کرده بود.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

عزیزم تحت هر شرایطی نگهش دار به فکر سقط نباش که اگه انجامش بدی تو زندگیت بدبیاری میاری دیدم که میگم . این بچه ناخواسته هدیه خداونده مطمئن باش روزیش و صد البته خیلی چیزهای خوب دیگه رو با خودش میاره و از به دنیا اووردنش هم هیچ وقت پشیمون نمیشی

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین