2777
2789
عنوان

تیکه های مادرشوهر کلافم کرده

359 بازدید | 31 پست

دو سه روز پیش سر سفره شام بحث دعا نویس شد . من گفتم پدربزرگم یه دفعه میخواست من رو زیر چادر ببره تا برای کسی دعا بنویسه . اخه پدر بزرگم دعا میداد . مادرشوهرم در اومد گفت البته پدربزرگت  مادرت خیلی کرده زیر چادر . این یعنی مادرت دیوونس ... امشبم در اومد به شوهرم گفت نگران شوهر اینده  دخترت نباش مادرزنت خوب بلده غالب کنه . اخه من با این زن چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام بگو اره بنده خدا زمان خیلییی قدیم اصلا شماها شوهراتونو نمیدید والا حق دارید این پیشنهادو بدین ای کاش شماام میزاشتن زیر چادر تا زندگیه بهتری داشتید بالاخره حسرت خوردن خوب نیست بعدشم باید میگفتی بلهههه ک دخترم برا شوهر مثل مامانش خوشگلهههه

قبل از اینکه با اون کاری بکنی 

یادبگیر هر حرفی رو جلو هرکسی نزنی 

آخه جلومادرشوهر حرف از دعانویسی میزنن!!

بعد بگه دعا گرفتین پسرم اومد خواستگاریت!

خب اینا در وهله ی اول تقصیر بی فکری خودته نباید اصلا اونجا حرفی بزنی 

بعدم هرچبپی واکنش نشون بدی بدتره هیچی نگو بزار انقدر بگه تا خسته بشه یا بقیه خسته میشن اونا یچیزی بهش میگن 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
بگو در حد شما بلد نیس ماشالا شما استادی شیطونو درس میدی.. بزار جنگ و دعوا بشه و قطع رابطه و آرامش رو ...

یه بار این کار کردم ... به شوهرم گفت طلاقش بده ... اونم با بچه تو شکمم میخواست طلاق بده

یه بار این کار کردم ... به شوهرم گفت طلاقش بده ... اونم با بچه تو شکمم میخواست طلاق بده

مشکل پس شوهرته 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍