2777
2789

من پشت موندم اما کلا پای گوشی بودم و کتاب تستام سفید

فقط نهایی های ۱۲ ام رو مسلطم 

الان من صفر صفرم

بر اساس برنامه گزینه ۲ مثلا پیش برم خوبه بنظرتون؟

با چه ترتیبی بخونم؟

اگه صفری باید از دهم شروع کنی به خوندن یعنی پایه به پایه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل ت تازه شروع کردم بخونم من با تاملند پیش میرم عالیه

اوضاع مالی خانوادا فاجعه شده چند ماهه نمیتونم کلاس بنویسم من 

نمیدونم بر چه اساسی بخونم مثلا

اگه صفری باید از دهم شروع کنی به خوندن یعنی پایه به پایه

ترکیبی نخونم؟

مثل برنامه گزینه ۲؟

مثلا ی تیکه از ریاضی دوازدهمه یدونه دهم

زیستشم با دوازدهم شروع کرده

اوضاع مالی خانوادا فاجعه شده چند ماهه نمیتونم کلاس بنویسم من نمیدونم بر چه اساسی بخونم مثلا

منم هرینشو نداشتم راستش میگفتم خانواده میدادنا ولی فعلا خیلی فشار رو زندگیمونه منم فشار نیوزدم 

و از تلگرافم فیلماشون میبینم عالیه 

ترکیبی نخونم؟مثل برنامه گزینه ۲؟مثلا ی تیکه از ریاضی دوازدهمه یدونه دهمزیستشم با دوازدهم شروع کرده

نه نخون از صفر شروع کن 

ده بعد کامل شد ۱۱ و بعد ۱۲

بیس دوازدهم ده و ۱۱ هست چطوریه که اونا رو صفری ولی دوازدهم رو خوب؟؟؟

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
ترکیبی نخونم؟مثل برنامه گزینه ۲؟مثلا ی تیکه از ریاضی دوازدهمه یدونه دهمزیستشم با دوازدهم شروع کرده

به نظرم یه سری درسا مثل ریاضی باید جامع بخونی یعنی همون ترکیبی مثلا بخش تابع رو که شروع کردی یه کتاب جامع بگیری هر سه تا پایه رو باهم جمع کنی ولی یه سری درسا مثل زیست دهم و یازدهم به هم پیوسته هستن حتی بعضی از فضلای دوازدهم هم احتیاج به پیش نیاز دارنو بهتره که از دهم شروع کنی 

شیمی هم مباحث پایه مثل استوکیومتری و شیمی الی رو اکه بلدی میتونی از دوازدهم شروع کنی در غیر اینصورت از همون پایه دهم شروع کن 

ولی فیزیک زیاد به هم مربوط نیستنو میتونی از هر کدوم که خواستی شروع به خوندن کنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اگه وضع مالی خوبی ندارید میتونی فیلمای استادارو از تلگرام ببینی

اگه بحث حرام بودنش مشکل داری میتونی الان ببینی بعدا یکی دوسال دیگه که وضعت اوکی تر شد دوره اش رو بخری اینطوری عذاب وجدانم نداری من خودمو اینطوری اروم میکنم😂

نه نخون از صفر شروع کن ده بعد کامل شد ۱۱ و بعد ۱۲بیس دوازدهم ده و ۱۱ هست چطوریه که اونا رو صفری ولی ...

ینی جدا جدا بخونم؟

بعد چطور برام تثبیت بشه میخواستم براساس گزینه ۲ بخونم که بلافاصله ازموناشو بدم

الان تک تک پایه هارو بخونم چ ازمونی بدم پشت بندش

امتحانای نهایی رو ۱۲ هم مسلطم میتونم معدلو تا ۱۹ برسونم ۴۰۴

اما دهم و یازدهم مجازی بود تقلب میکردم کتابا کلا سفید

تست زنی هم ک هیچی

ریاضی که مبحثیه

مثلا باید مبحث تابع دهم و یازدهم و دوازدهم رو باهم بخونی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️