fara_6002 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 745 عنوان کارما 53 بازدید | 6 پست به کارما اعتقاد دارین؟آیا تا به حال براتون اتفاق افتاده که تو اوج ناامیدی به وجود خدا پی ببرین؟ شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات میفرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻 1403/08/28 | 20:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبانو34bn عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 40 کارما همیشه هست ولی شاید دیر جواب بده ولی قطعا بدون که وجود داره حتما
جن_پری عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1110 من کامل به این نتیجه رسیدم خدا به موقع خودش برات درست میکنه هر چقدر هم تلاش کنی و بزور کاری رو بکنی بیشتر گره میفته تو زندگیت
جن_پری عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1110 من کامل به این نتیجه رسیدم خدا به موقع خودش برات درست میکنه هر چقدر هم تلاش کنی و بزور کاری رو بکنی ... تلاش خودت رو درزندگی باید بکنی ولی اگه دیدی یکاری جور نمیشه نباید خیلی پافشاری کنی که حتما درستش کنی اینم یه نصیحت از من به تو
fara_6002 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 745 تلاش خودت رو درزندگی باید بکنی ولی اگه دیدی یکاری جور نمیشه نباید خیلی پافشاری کنی که حتما درستش کنی ... آخه نمیشه که فکر کن یه چیزی بر خلاف چیزی که میخوای داره پیش میره.خب خیلی سخته ولی آره به نظرتون احترام میذارم چون درسته ما نباید توی کار خدا دخالت کنیم.هر چی خودش میخواد همون🥲 شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات میفرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻
جن_پری عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1110 آخه نمیشه که فکر کن یه چیزی بر خلاف چیزی که میخوای داره پیش میره.خب خیلی سخته ولی آره به نظرتون احت ... مصلحت کار خدا رو بعدها میفهمی خدا دوردست رو میبنه ماها حال رو پس بهش توکل کن.ادم مذهبی نیستما ولی تجربه ای که کسب کردم رو میگم
fara_6002 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 745 مصلحت کار خدا رو بعدها میفهمی خدا دوردست رو میبنه ماها حال رو پس بهش توکل کن.ادم مذهبی نیستما ولی تج ... درسته.دل سپردم به حکمت خدا 🙃♥️ شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات میفرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻