2777
2789
عنوان

بهم گفت عملی😐

208 بازدید | 11 پست

چقدر باید یه نفر پُررو باشه که اینو تو صورتت بگه🤦🏼‍♀️

امروز با همکارام رفتیم بیرون کافی شاپ بعد یکی از همکارام بهم گفت با لنز چهرت خیلی ناز میشه بعد یکی دیگه از همکارام که تو یه بخشه دیگس(شکر خدا دیر به دیر میبینمش)😐

گفت خب منم اگه اینهمه عمل بکنم آرایش داشته باشم لنزم بزارم خوشگل میشم،بیشعور😒قشنگ توهین کرد

من نباید قهوه‌ایش میکردم؟نمیدونم چرا تو اینجور مواقع لال میشم.

حالا خودش صورتشو کوبیده از نو ساخته انقدم اداییِ

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی تنها عملی که نکردی عمل صالحه

بعد میای درباره من نظر میدی😑😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب مگه عمل نکردی؟چراناراحت میشی

خب عزیزم لحنم تاثیر داره دیگه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

چرا انقدر حساسی

الان دیگه شوخی و خنده همه به هم میگن

که البته درست نیست

اتفاقا کار خوبی کردی جواب ندادی

اینجوری نشون میدادی که برات مهمه و نقطه ضعف دستش میدادی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮