2777
2789
عنوان

هر نصیحتی به دلت افتاد بهم بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست
اینم گذشت ..بازم میگذره .از لحظه لحظه زندگیت لذت بِبر. میگذره خیلی زود که فکرشو نمیکنی.

چرا نمیگذره برا من

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسار نفست نزار رها بشه بیچاره میشی🤦‍♀️

همینطور افسار فکرت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خودت رو با کسی مقایسه نکن.

یادت باه هیچ وقت برای شروع دیر نیست.

حد و حودت رو با آدما نگه دار و برای خودت مرز تعیین کن حتی در ارتباط با نزدیک ترین آدم های زندگیت.

مهم ترین سرمایه ای که هر آدمی در زندگیش داره نعمت عمره. پس عمرت رو با کارهای عبث و پوچ تلف نکن.

خوشحال بودنت رو به کسی وابسته نکن.

مسئولیت زندگیت رو تمام و کمال به عهده بگیر. هیچ وقت چیزی رو تقصیر کسی ننداز.

هیچ وقت بد کسی رو نخواه و در حق کسی ناحقی نکن چون قطعا به خودت برمیگرده.

فعالیت های مفید انجام بده در جهت توسعه فردی. مثل توجه به رژیم غذایی ورزش و پیاده روی کتاب خوندن پادکست گوش دادن ارتقای سطح اطلاعات عمومی تحصیل و...

فعلا همین.موفق باشی💫

چرا نمیگذره برا من

میگذره الان شب شد ببین ، چشاتو رو هم بزاری صبح شده باز روزای شبیه به هم تو سختش نکن ..لذت ببر هرکی حرف زد چیزی گفت فکر کن رو ابرایی فکر کن جایی هستی صداها و موج و انرژی منفی نمیاد امتحان کن ..مشکل و سختی تو همه زندگیا هست مهم اینه تو با اون سختی چه جوری دست و پنجه نرم کنی، بتونی در کنارش شادی و پیدا کنی

قشنگ‌ترین و عمیق‌ترین نصیحتی که شنیدم از زبان کارل گوستاو یونگ بود که می‌گفت:

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی،

برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد.

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

تا میتونی ببخش بگذر و مهربان باش زندگی اونقدر طولانی نیست که ما فکرشو میکنیم.تا میتونی دستی بگیر کمک کن تنها چیزی که تو این سفر کوله بارتو سنگین میکنه کمک کردن عجله کن ما ابد در پیش داریم

میگذره الان شب شد ببین ، چشاتو رو هم بزاری صبح شده باز روزای شبیه به هم تو سختش نکن ..لذت ببر هرکی ح ...

چیزی ک گفنی تصور کردم خوب بود اما تا چسم باز میکنم حرفایی ک ادمای بد زدن ناراجت شدم یادم. میاد نشخوار ذهنی دارم