2777
2789
عنوان

ارتودنسی یا کامپوزیت

133 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من د دوتا ندان های جلوم یکم انحراف داره و حالت خرگوشی داره  و دوسشون ندارم و امکان ارتودنسی هم ندارم به نظرتون با کامپوزیت درست میشه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلی تو فرم دندونا نمی بینم.کامپوزیت چیز جالبی نیست.دندونا خراب میشن.

چرا کامپوزیت خوب نیست ؟ 🙂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

واسه معاینه به یه متخصّص ارتودونسی مراجعه کن.می تونی هزینشو قسطی هم پرداخت کنی.این جوری خیلی بهتره.

نه مشکل هزینش نیست من دندونام شکسته تو بچگی و پیوند زدن و ریشه هاش جوش خورده نمیشه سیم رد کرد ازش

چرا کامپوزیت خوب نیست ؟ 🙂

دندونا تراش می خورن و ممکنه پوسیده بشن.رنگش بعد از مدّتی زرد میشه و با رنگ ماتی که داره اگه روی دندون قرار بگیره طبیعی دیده نمیشه.اگه دندونا نیاز به تراش نداشته باشن ولی رنگ طبیعیشون سفید نباشه ، بهتره لمینت سرامیکی بشن.دوامش بیشتره و رنگش هم سفید می مونه.شفافیتش هم مثل دندونای خودمونه.

دندونا تراش می خورن و ممکنه پوسیده بشن.رنگش بعد از مدّتی زرد میشه و با رنگ ماتی که داره اگه روی دندو ...

مرسی 😍❤ 

اگه هر روز مسواک بزنیم و مراقبت کنیم هم زرد میشه و پوسیده ؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛