2821
2789
عنوان

حس شیشم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 142 پست
مرد یا زن؟؟؟؟کی ازدواج میکنم؟؟؟کسی عاشقم میشه؟؟یا الان عاشقم هست؟ برای زندگی یا تحصیل میرم تبریز؟ ای ...

زن 

اره

عاشق ک نه ولی حسم میگ کراش کوشولو

اره این اخری خیلی مطمئن نیستم چون خودتم دو دلی یا مطمئن نیستی جوابش خیلی دقیق در نمیاو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی من همه جا هستم😂❤️ تو کدوم دوستمی که کاربریش فرق کرده 🥺❤️

فک کنم اشتباهت گرفتم شاید🙂🥺😂چون ذیشب تو خصوصی داشتم با سوسیس بندری حرف میزدم چقدرررررسوسیس اینجاس😂😂😂

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

متولد بهار تابستونبی، بیشتر حس میکنم تابستون،‌دل نازکی، زودرنجی خیلییی میرنجونتت درست گفتم؟

خیلی خوب بود ایول بابا دس خوش😂❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

فک کنم اشتباهت گرفتم شاید🙂🥺😂چون ذیشب تو خصوصی داشتم با سوسیس بندری حرف میزدم چقدرررررسوسیس اینجاس ...

اشگل نداره جیگر فدا سرت خوبی خودت😂❤️ 

اره میبینی 😎😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️