2821
2789
عنوان

حس شیشم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 142 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اععع؟؟؟برگاااام برم فالگیر شم😂❤️

😂😂👌👌

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

منم عزیزززز دلم

😘❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

عزیزم میشه منم بگی💔ماه تولدم گلم؟ وقتی رفتم دکتر جواب خوبه یا بد؟🥲

من زیاد بلد نیستم 

ولی فکر میکنم یا مهر یا فروردین 

برات دعا میکنم که بهترین جواب هارو بگیری و ان شاءالله نتیجه خوب باشه

پیمان حسش چیه خوشش اومده ازم؟کی پیشنهاد میده

حس میکنم یکم یخه اخلاقش،

بعد حسم میگ قدش متوسطه،

حس میگه کوچولو موهاش موج داره اما پوستش تیره نیس 

احساس میکنم بدش نمیاد باهات حرف بزنه 

اما نمیدونه چطوری بیاد پیشنهاد بده

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

اونایی که بهت گفتم درست بود؟؟؟اینو بگو تا بگم

گفتم ک

بجز تولدم بقیش درست بود متولد زمستونم

نیمچه گندمیم

فشار مالیو اطرافیانم ک گفتی درست بود

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز