2777
2789
عنوان

کارمن اشتباهه یا حرف مادرشوهرم

216 بازدید | 15 پست

من تو مجردی یه خونه ۶۰ متری داشتم و یه ماشین 

همسرمم خودش خونه داشت که داده بود برادرش بشینه

وقتی ما ازدواج کردیم من مستاجرم رو جواب کردم و بعدعروسی توخونه خودم زندگی کردیم.الان ۱۳سال از ازدواج ما گذشته و ما یه بچه داریم.تو این سالها هزینه های خونه باهمسرم بود ولی هرگونه وام و اینا با من.ماشینمون مدلش بالاتر شد خونمون هم ۲۰۰ متری.همسرم هم همون خونه زمان مجردیشو داره

مادرشوهرم اومده میگه تو باید نصف این خونه و ماشین رو باید بنام شوهرت میزدی.اینجوری درحق شوهرت ناحقی کردی

من چیزی نکفتم ولی خیلی ناراحت شدم.شوهرم میگه به حرفاش توجه نکن

شوهرت جواب تاپیکتو داده

دیگ تاپیک زدن برای چیه

خدارشکر کن ایول ب شوهرت و‌دمش گرم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میگفتی اگر اینشکلی حساب کتاب کنیم که همسرم باید تا آخر عمر هرچی در میاره به نام من بکنه با اینهمه برکتی که به زندگیش دادم 

یا بگو مگه چند درصد اموال بابا به اسم شماست ؟ 

بگو ممنون میشم دخالت نکنید تو مسایل شخصییمون 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شوهرت گفته توجه نکن دیگه 

بعدم اشتباه کردی مستاجر تو جواب کردی 

باید میزاشتی اون خونه شو از برادرش بگیره 

میرفتیم اونجا میشستین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو هم کم حساب کتاب نکردی،تو و مادر شوهرت بهم میاین

اگر حساب کتاب میکرد باید اجاره های نداده ی برادرشوهرشم حساب میکرد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شوهرت گفته توجه نکن دیگه بعدم اشتباه کردی مستاجر تو جواب کردی باید میزاشتی اون خونه شو از برادرش بگی ...

خونه من نزدیک محل کارم بود.و وقتی بچم نوزاد بود خیلی این نزدیکی بدردم خورد.برادرشوهرم و خانومشم خیلی خوبن.