2777
2789
عنوان

بهم خوردن عقد

249 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر 

میگم خانوما برای کسی که رفته خواستگاری و قرار عقد گذاشته بودن، و   تو مرحله خرید عقد بهم خورد ، البته بیشتر وسایل هم خریداری شد 

اللن تکلیف اون وسایل چی هست کسی تجربه ای داره؟ 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردوطرف هرچی خریدن به هم دیگه پس میدن

اره همینجوری کردن ، منظورم اینکه نزدیک ۳۰ یا ۳۵ خرج شده اونو چیکار کنن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اره همینجوری کردن ، منظورم اینکه نزدیک ۳۰ یا ۳۵ خرج شده اونو چیکار کنن

فکر میکنم چیزایی که خرج شده رو نمیشه کاریش کردم...

برای داداش منم این اتفاق افتاده بود کادوها و گل مصنوعی و خرید ها و حلقه پس فرستاده شد ولی هزینه های مالی که دوطرف کرده بودن در باره اش هیچ بحثی نشد

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
فکر میکنم چیزایی که خرج شده رو نمیشه کاریش کردم...برای داداش منم این اتفاق افتاده بود کادوها و گل مص ...

باشه عزیزم ممنون

چون بهم خوردن از طرف مادر دختر بود ، تو همون بازار بهم زد سر خرج کردن و اینا  و گفت دخترم خواستگار دیگه داره و وسایل رو گذاشت و رفت

الان موندیم با این وسیله ها

البته طلا رو میشه بعدا فروخت،یکی ام  لباس بوده و لوازم ارایشی و وسایل عقد اینا 

باشه عزیزم ممنونچون بهم خوردن از طرف مادر دختر بود ، تو همون بازار بهم زد سر خرج کردن و اینا و گفت ...

عزیزم اصولا تو این به هم خوردن ها کسی پیگیر هزینه های نقدی نمیشه همه فقط به همون کادوها و خریدای قبل از عقد بسنده میکنن هرچند که به نظرم درست نیست به هرحال خانواده آقا داماد همیشه بیشتر خرج میکنن و وقتی وصلت به هم میخوره دور از انصافه که همه ضررهارو یک طرف متحمل بشه اما متاسفانه بعضی خانواده ها خیلی کم لطفن...

امیدوارم برای هردوطرف بهترین اتفاق ها پیش بیاد و آدم درست خودشونو پیدا کنن و خوشبخت بشن🍀

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...