تو هفته 39 هستم و بند ناف هم دور گردن جنینه احساس میکنم حرکاتش آروم شدن منظور شدت ضربه هاش کم شده وگرنه حرکت داره چکار کنم؟ برم بیمارستان برا گرفتن نوار قلب؟
هفته های آخر جنین کنده چون جاش کم شده و حسابی خوابالو شده که وقتی اومد زیاد مامانو اذیت نکنه😊
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون روزای اخره تا دیدی حرکاتش کم شده برو ان اس تی بگیر خیالت راحت بشه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
برو بیمارستان .چند دور دور گردنشه ? ی نی نی میشناسم دور از جون نی نیت بند ناف دور گردنش بوده مادر بی توجه بوده یعنی سونو نکرده بوده که بفهمه خلاصه شده بود چهار دور دیگه وقتی میره بیمارستان سزارینش میکنن اما موقعه دنیا اومدن احتمالا دچار وقفه تنفسی شده چون اول سزارینش نمیکردن بعد که فهمیدن بند ناف پیچیده سز کردن وقتی دنیا اومده بود سیاه سیاه بود الانم دچار اختلال رشد شده یعنی حرف زدن و راه رفتنش کلا عقب افتاده خیلی دکتر بردنش اخرین جواب همین بوده به دلیل زایمان دور دچار وقفه تنفسی شده
عزیزممم از الان زایمانت مبارکت ولی چقدر بیخیالی البته ببخشیدا میدونی بند ناف دوره گردنشه و داری بازم سوال میپرسی که برم یا نه؟خب پاشو الان برو بیمارستان دگ...این دگ چیزی نیسش که جدی نگیری..