2777
2789
عنوان

پیاممو دادم و بلاکش کردم شات

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه دولتی میخونی؟ راضی ای؟ برگردی عقب بازم انتخابش میکنی؟ من چرا حس میکنم داره اشباع میشه..

من درسم تموم شده عزیزم

بله برگردم عقب بازم انتخابش میکنم حتی خیییلی بیشتر از ترم اول براش تلاش میکنم

اما برای حقوق باید وااااقعا انگیزه و اراده خیلی قوی داشته باشی

باید واقعا براش وقت بزاری

درس بخونی اگه قصدت به یه جایی رسیدن تو رشته حقوقه واقعا باید یه تایمی از خوشی و تفریح و همه چیزت بزنی و وقت و فکر و تمرکزت فقط درس و هدفت باشه

هرکسی نمیتونه حقوق بخونه

هرکسیم حقوق بخونه قطعا هرکسی نمیتونه وکالت قبول بشه و وکیل موفقی بشه

جامعه داره به سمتی میره که بدون وکیل توی دادگاه جواب سلامتم نمیدن و توی تمام کشورهای دنیا هر شخص یه وکیل شخصی داره و کشکر ماهم داره به همین سمت میره اصلا از اشباع شدنش نترس

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

من درسم تموم شده عزیزمبله برگردم عقب بازم انتخابش میکنم حتی خیییلی بیشتر از ترم اول براش تلاش میکنما ...

یعنی اگر دانشگاه دولتی هم نیاوردم باز برم ؟ 

ریاضی چقدر زده بودی؟ من این کوفتی و هر کاری میکنم نمیتونم برسونم به سطح خوبی 

خودت ببین چقد بهش علاقه داری و میتونی توش موفق بشی یا نه

انگیزه و ارادشو داری حداقل چهارسال بکوب فکرت روش باشه و از تفریح و این چیزات بزنی یا نه

هدفت براش چیه و چقد جدیه برات

روحیه این رشته و شغل رو داری یا نه

چقد زود به درامد رسیدن برات مهمه

اگه خیلی عجولی برا شاغل شدن و به درامد رسیدن اونقدا برات مناسب نیس چون خیلی باید ادم صبوری باشی

اگه از پس همه اینا فکر میکنی میتونی بر بیای بنظر من ارزششو داره ک حتی دولتیم نیاوردی بری

واقعا درصدا و تراز و اینام یادم نمیاد😂

ولی منم ریاضیم ضعیف بود فکر میکنم از همه درسا کمتر بودم هیچ علاقه ای هم به ریاضی نداشتمو ندارم

اما جامعه شناسی، روانشناسی، فسلفه اینا رو خیلی دوست داشتم و درصدم تو اینا بالاتر بود

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

خودت ببین چقد بهش علاقه داری و میتونی توش موفق بشی یا نهانگیزه و ارادشو داری حداقل چهارسال بکوب فکرت ...

روحیم به شدت میخوره 

ولی یکم عجولم باید از یه جا دیگه تامین مالی بشم 😂

روحیم به شدت میخوره ولی یکم عجولم باید از یه جا دیگه تامین مالی بشم 😂

منم برای درامد خیلی عجولم

بخاطر همین کنار درسم کار هم میکنم و شاغلم

و واقعا اونجوری ک باید نمیشه هم شاغل بود هم به درسای این رشته رسید

خیلی باید براش وقت بزاری

ممنون از وقتی که گذاشتید🤍

قربونت عزیزم موفق باشی

خوب کردی که این تصمیمو گرفتی ولی نیاز نبود انقدر توضیح بدی چون اصلاً براش اهمیتی نداره این موضوع و مطمئن باش ناراحت نمی‌شه و با خودش می‌خنده میگه نگاه کن تو رو خدا ببین چقدر این برا من توضیح داده فکر کرده برای من مهمه! به خصوص که گفتی تازه آشنا شدی باهاش

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍