2777
2789
عنوان

قرص ملاتونین

735 بازدید | 19 پست

می‌تونه باعث عقب افتادن پریود بشه ؟؟

دوماهیه که برای مشکل خوابم هر شب قرص ملاتونین میخورم یه هفتست پریودمو عقب انداختن آزمایش بتام منفی بود 

بنای تیتر نبود که اندازه بتا دقیق مشخص بشه

زیر ۵ بود و منفی 

گفتم شاید به خاطر این قرصه باشه تو بعضی تاپیکای قدیمی بودن کسایی که به ندرت گفتن همزمان با مصرف قرص پریودشونو عقب انداختن ولی جز عوارض شایع نبوده

تجربشو داشته کسی ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملاتونین واقعا تاثیر خوبی داره برا رفع بی خوابی یانه؟

آره عزیزم برای من که جواب داد

منگی و سر درد فردا صبح هم که من بعده مصرف قرص خوابای دیگه داشتمو نداشت 

منم میخورم برا خابم 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

آره عزیزم برای من که جواب دادمنگی و سر درد فردا صبح هم که من بعده مصرف قرص خوابای دیگه داشتمو نداشت

خوش به حالت برای من اصلا جواب نداد قرصای دیگه هم شاید ۳ساعت بخوابم چه قرصایی خوردی 

سلام قشنگم ملاتونین ی هورمون طبیعی توی بدنه که اومدن به شکل قرص درش آوردن اونجوری که من تاحالا فهمیدم فاقد هرگونه ضرری هست چون خود هورمونه بدنه و چیز خارجی ای نیست که بدن بهش واکنش نشون بده ولی شاید مصرف زیادش باعث به هم ریختن هورمون هات بشه 

خوش به حالت برای من اصلا جواب نداد قرصای دیگه هم شاید ۳ساعت بخوابم چه قرصایی خوردی

من کلا چن سالی هست که به صورت دوره ای دچار کمبود خواب میشم عزیزم 

آلپرازولام کلوتازپام 

ترانکوپین 

جواب بودن همشون برام ولی نهایتا دوهفته فردا صبشم به شدت حالت منگی داشتم

با اینکه نسبت به قرص ملاتونین اینا خیلی قوی تر بودن 

ولی فعلا تا الان که ملاتونین واسه من خیلی خوب بوده فردا صبشم راحت پا میشم 

شاید به خاطر اینکه در واقع همون هورمون خوابه 

مرسی عزیزه دلم لطف کردی جواب دادی

خواهش میکنم قشنگم باز ی مدت قطعش کن یا خیلی کمترش کن ببین چجوری میشی کارهای دیگه ای برای بی خوابیت بکن مثلا ب هیچ وجه ۱ ساعت قبل خوابت ب گوشی نگا نکن لبنیات بخور تو تاریکی ی کتاب یا روزنامه یا هرچی ک عکس نداره و خوندنش یکم سخته رو بخون چشمات خسته میشن مطمئنا خوابت میبره فقط اصلا گوشی و تی وی و لپتاپ و.... نگا نکن از ی ساعت قبل خوابت این خیلی مهمه و نیم ساعت قبل خواب خاموشی بزن روزا ورزش کن ک شبا خسته باشی