2777
2789
عنوان

روانشناس

219 بازدید | 16 پست

سلام من برای یه مشکل فردی که دارم باید برم پیش روانشناس ولی همسرم میونه خوبی با روانشناس نداره همشم میگه روی خودت عیب نذار تو خوبی مشکلی نداری ولی من خودم میدونم حتی مشکلم چیه حتی میدونم امکان داره حاد و خطرناکم بشه ولی همسرم نمیزاره برم پیش روانشناس یه راهکار به من بدید راضیش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیییچ آدمی بدون مشکل نیست!

حتماً هم نباید مشکلت فوق حاد باشه تا مراجعه کنی ب روانشناس ک

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

بگو حالم خوب نیست و شاید تو متوجهش نشی چون درونیه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

آدمی که این حرفا رو میزنه رو نمیشه نظرش رو تغییر داد چون خودش تجربه ای تو این زمینه نداره و شرایطت ر ...

یه بار پافشاری کردم که برم گفت برو حتی نوبتم گرفتم ولی تا چند روز با من مثل بچه ها قهر کرد الانم بعد سه چهار ماه هنوز ول نمیکنه میگه تو الکی روی خودت عیب میزاری واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه😢😢

از اسنپ دکتر مشاوره تلفنی بگیر نیاز نیس حضوری بری

اینکه نمیزاره یه درده باز یه درد دیگه ام اینکه حتی میتونم بهش نگم حضوری برم ولی میترسم بعد بفهمه اشوب به پا کنه