2789
عنوان

بلاگر رقص

360 بازدید | 25 پست

فکر کتم خیلی زود هم فالوور میگیری درسته ؟؟

من رقصم عالیههه بدون افراد بدون هیچ کلاس و دوره ای 

البته میخوام سریع برم فقط یکم بیشتر تکنیک یاد بگیرم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه جوریه 🫠

جذابه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فالوور رو به خاطر رقص نمی‌گیری ، بخاطر بدنت و ...میگیری .

اگه هم ایران باشی و خیلی معروف بشی مثل مائده هدایتت میکنن به گونی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

فالوور رو به خاطر رقص نمی‌گیری ، بخاطر بدنت و ...میگیری .اگه هم ایران باشی و خیلی معروف بشی مثل مائد ...

مائده کیه ؟؟ کلا رقص بدن جذاب میکنه و برعکس 

یه خورده حس میکنم کار درخورو شأنی نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نیست به نظرممنم رقصم خوبه واقعا و کلاسم میرفتم و‌ تکنیکی کامل بلدم ولی واقعا لول آدم میاد پایین با ا ...

خوب کجا میرقصی؟ که تکنیک هم این همه یاد گرفتی؟؟

کلاس رقص غیر از اونا خودم تو خونه به عنوان یه ورزش

🤔منم هرشب یک ساعت میرقصم مهمونی ها هم من گرم میکنم 

ولی وقتی میشه راحت ازش کسب درآمد کرد چرا نکرد ؟؟

مائده کیه ؟؟ کلا رقص بدن جذاب میکنه و برعکس

یه دختر رقاص که خیلی با استعداد بود و چند سال پیش خیلی رقصاش ویو خورد .

به خاطر رقص فالوت نمیکنن عزیزم به خاطر تن و بدنت فالوو میکنن، پر توی اینستا دخترایی هستن که یه بادی یا بیکنی پوشیدن و دارن میرقصن . 

(قصد دخالت ندارم، فقط خواستم بگم فکر نکنی پاشی قشنگ برقصی فالوور جمع می‌کنی)

(البته مثل سید علی و لادن و..هم میتونی )

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چقدر شد پول کلاسهات ؟؟چند جلسه رفتی؟