2777
2789
عنوان

کریسمس بگیرم❓️❓️❓️❓️

173 بازدید | 29 پست

میدونم مامانم و بابام راضی نیست..میگ مال مسیحیاست..آخه چه ربطی داره 🥲 زیادم مذهبی نیستن

میخوام ی بار رو واقعا خودم باشم دیگ برام مهم نیس🥲

اَه اخع ینی چی هالووین و کریسمس از ۱۲ سالگیم میخوام نمیگیرن‌

خسته شدم دیگه.

کار زشتی میکنم؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوصلتونو دوست دارم کریسمس هالووین چهارشنبه سوری عید نوروز شب یلدا ولنتاین🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خداروشکر 😍🤗🤩😘

چی رو خداروشکر😂

راستی چرا نیستی؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

اسی هالووین و کریسمس اگه مهمون دعوت کنی بیشتر خوش میگذرهاگه تنها میخوای بگیری نه چون خودم تنهایی امت ...

خب تو همین سن حال میده دیگه

اگه ذوق کور بشه خیلی بدتر میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بگیر 

به نظرم حال دل خودت از همه چیز مهم تره 

حالا حتما نباید درخت کاج بیارید خونه و خلاصه کلی دم دستگاه 

یه دخترچه کوچولو از این تزیینی ها یا مثلا چند تا میوه درخت کاج خودت رنگ کن 

چند تا خوراکی و شیرینی فانتزی 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍