2777
2789
عنوان

شلام خانوما لطفا کمکم کنید

42 بازدید | 2 پست

خانواده من منو بزور شور دادن شوهرمم رل داشت و میخاست اونو بگیر منو بزور خانوادش گرفته هر روز و شب کتکم میزد مست میکرد فش میداد حتی چندین بار زیر کتکش از حال رفتم سرم صدمه دیده یروز رسما دیگه دلشت با چاقو منو میکشت ساعت۳ و نیم نصف شب بود از خونه فرار کردم اومدم خونه پدرم الان ۳ ماهه خونه پدرمم شکایت کردم ازش اون میخاد طلاقمو بده ولی خانواده من میخان برم گردونن خونش و هر روز یه بهونه ای میگیرن برم گردونن الان۲ روزه داداشم و مامانم باهام همش سر شوهرم دعوام میکنن الانم مامانم منو انداخت بیرون از خونه و کلی نفرینم کرد الان جایی ندارم برم کجا برن تو رو قران کمکم کنید نشستم در خونه پدرم و نمیزارن داخل جایی هم ندارم برم شماره بهزیستی چیزی میدونین شما رو قسم میدن جون کسی که دوست دارین 

شما یجا زدی شوهرت فوتبالیست ک

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان