2777
2789

واسه امتحان فیزیک به اون پر حجمی اونم دو فصل نصف روز کلا وقت داشتیم ینی از دیروز برای صبح امروز تا ساعت دو شب داشتم میخوندم که دیگه خوابم برد صبح زنگ اولو نرفتم تا نه بکوب نشستم خوندم ولی فقط یه دور بزور وقت کردم به مامانم گفتم فردا هم فیزیک داریم فردا امتحان میدم چیزی نمیشه که میشینم بیشتر میخونم الا و بلا که نه و نمیشه که هی منم دیگه اصرار نکردم گفتم حداقل خداکنه بچها اعتراض کنن فردا بگیره زنگ تفریح رفتم دیدم صندلی ها چیده شده میخواد امتحان رو پخش کنه همون موقع یه سکته ریزی زدم انقد یهو فشار بهم وارد شد بعد امتحانو دیدم سه صفحه س بیشتر حالم بهم ریخت و بعد دیدم تمااام سوالا رو یبار خونده بودم میدونستم کجاس ولی هم بخاطر فشار عصبی بالایی که روم بود و هم دوره ی یک باره اصلااا تمرکز نداشتم کل امتحان داشتم خودخوری میکردم و بغض مو قورت میدادم و دستمال به دست آروم اشک میریختم همش به این فکر میکردم که حالا چی میشد من فردا امتحان بدم همشونو بلد بودم بیست میشدم الان می افتم مطمئنم مدرسمم تیزهوشانه دارم میمیرم انقد حرص خوردم 😭😭😭😭تازه امتحانه سطح خوب بود برای جبرانی بچها عمرا دوباره جبرانی بگیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

خب تو که الان برای به امتحان فیزیک میخوای سکته کنی فردا روزی که زندگی هزاربالا پایین ترسناک داره میخوای چیکار کنی؟؟ مشکل الان امتحانت نیس مشکلت عدم کنترل احساساتته که باید از همین حالا روش کار کنی 

مثلا حالا که تو تو این مدت کم صد خودتو گذاشتی و نشد خیلی ریلکس میگی خب به یه ورم که نشد بار بعدی میترکونم 

وقتی تو باید ناراحت باشی که تلاش نکرده باشی

حسبی الله ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پایه ای هستی؟ چرا در طول این 3 ماه خوب نخوندیشون که شب امتحانی با این حجم درسی مواجه نشی؟

دهم

نه که کمپلت ببندم بلد بودم ولی باید بیای برنامه مارو ببینی یروز بدون امتحان نداریم پرسش و کارا دیگه که جای خود بخدا وقت نکردم بیشتر 

خب تو که الان برای به امتحان فیزیک میخوای سکته کنی فردا روزی که زندگی هزاربالا پایین ترسناک داره میخ ...

به یه ورم؟ 

مگه ۱۶ ۱۷ شدم که بگم به یه ورم 

میگم می افتم مدرسه مم تیزهوشانه میدونی چقد رو نمرم و معدلم تاثیر گذاشته ممکنه اخراج شم به مامانم چی بگم 

مگه از مشکلات دیگه زندگی من خبر داری آخه عزیز 

من از مشکلات دیگه زندگیم بخوام بگم رمانیه واسه خودش فکر کردی بزرگترین مشکل زندگیم درس بوده تاحالا

دهمنه که کمپلت ببندم بلد بودم ولی باید بیای برنامه مارو ببینی یروز بدون امتحان نداریم پرسش و کارا دی ...

من خودمم تیزهوشانم فرزانگان مطمئنن بیشتر از بقیه میفهمم چی میگی، بعد الان دهمی حالا نمیدونم وردی جدیدی یا نه ولی اگه از هفتم تیزهوشان بوده باشی به این حجم درسی عادت میکنی، ولی کلا اینجور فشار اومدن داخل فرجه امتحان هرچقدرم کم باشه برای شب اخر گذاشتنشه، الان من خودم 10 اذر امتحان شیمی دارم 12 اذر زیست، میدونم قراره به اون زیسته نرسم تو یه روز، از الان دارم میخونم که اون روز فقط دوره کنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من خودمم تیزهوشانم فرزانگان مطمئنن بیشتر از بقیه میفهمم چی میگی، بعد الان دهمی حالا نمیدونم وردی جدی ...

از هفتم

منم همش همینم خودم میدونم چطوره 

بعد الان تازه دهمم هستی اهمیت نداره این نمرت، من پارسال فیزیک کلا رنج نمرم تو 17 18 بود ولی نهایی فیزیک 20 شدم، تو قلمچی ام الان فیزیکو بالا 80 و خیلی مواقع 100 میزنم، اینا اصلا اهمیت ندارن خودتو ناراحت نکن براش، ترم اول جبرانش کن

از هفتممنم همش همینم خودم میدونم چطوره

خب پس هیچی دیگه، نگرانش نباش، تو در هر صورت تو ترم خوب بدی این امتحانت فراموش میشه

بعد الان تازه دهمم هستی اهمیت نداره این نمرت، من پارسال فیزیک کلا رنج نمرم تو 17 18 بود ولی نهایی فی ...

میخوام ولی اخه تا یه حدی ابروم پیش معلم رفت تمام چیزایی که بلد بودم از سرم رفت یهو قفل کردم شوک عصبی بهم دست داد وضعم واسه مستمر خیلی خراب میشه 

خب پس هیچی دیگه، نگرانش نباش، تو در هر صورت تو ترم خوب بدی این امتحانت فراموش میشه

گفت میانگین میگیره

تازه اگه اونو بیست شم

میخوام ولی اخه تا یه حدی ابروم پیش معلم رفت تمام چیزایی که بلد بودم از سرم رفت یهو قفل کردم شوک عصبی ...

درک میکنم ادم دوست نداره معلمش ازش ناامید شه، پس با جبران کردن امتحانای بعدی بهش ثابت کن سطحت این نبوده، اتفاقا خوب شد الان خراب کردی که باعث میشه بیشتر تلاش کنی، از کجا معلوم اینو خوب میدادی اعتماد به نفس برت میداشت ترم رو که حساس تره خراب میکردی، پس مثبتم میتونی بهش نگاه کنی

گفت میانگین میگیرهتازه اگه اونو بیست شم

بگیره اصلا، من مستمر ترم دومم 17 و 75 بود فیزیک، نمره امتحان نهاییم 20 بود ولی اهمیتی نداره چون رو کنکور تاثیر نداره

بگیره اصلا، من مستمر ترم دومم 17 و 75 بود فیزیک، نمره امتحان نهاییم 20 بود ولی اهمیتی نداره چون رو ک ...

۱۷ و ۷۵ که عالیه 

من میگم افتادم