2821
2789
عنوان

زن های قاضی

3970 بازدید | 69 پست

واقعا چرااکثر قاضی ها زن هاشون اینجوری هستن مامانم اینا خونشون عوض کردن رفتن محله ای که پشت دادگستری هست وتوهمون محله چندتا قاضی میشینه زن هاشون عین زن قدیمی های روستایی لباس پوشیدن بلد نیستن قیافه تیپ داغون حالافهمیدم چرایک زن نمیتونه پیش قاضی تنها بره اکثرا خیانت میکنن پنهانی یکی دارن .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما که خیلی از زن قاضی ها رو دیدیم خووووشگل و مرتب اکثرن شاغل اما خب خیلیاشونم دیدیم شلخته و نامرتب و زندگی های داغووون دارن قبول دارم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

همسایه ما قاضیه زنش بی نهایت خوشگل با اینکه پنجاه سالشه با کلاس چادری هست همیشه لباسای شیک می پوشه خ ...

الان یک قاضی دیگه هست زنش مشاوره قدخیلی کوتاه کفش کیف گرون ولی هیچ کدوم قشنگ نیست قیافه هم پوستش سیاه چشم ابروش هم سیاه آنوقت بیرون میره شال سرخابی سرمیکنه زیرچادر 

منم دادیارم ی جور قاضی محسوب میشیم چادریم بخاطر شغلم دماغم عمله چ ربطی داره

عرض ارادت بعضی همکاراتون فکر کنم سن خیلی پایین ازدواج کردن وانتخاب بچگانه داشتن بنظرم

عرض ارادت بعضی همکاراتون فکر کنم سن خیلی پایین ازدواج کردن وانتخاب بچگانه داشتن بنظرم

سلامت باشی عزیزم ....نه ببین همسرای قضات خانوادشون رو باید تایید کنن این ک بدون دمپایی و اینا من ندیدم خیلیاشون اجازه رفت و امد با خیلی از اقشار رو ندارن تازه جوراب کلفت باید بپوشن تعجب میکنم