2777
2789

این کارم میتونی انجام بدی از برنامه مترجم گوگل استفاده کنی بزنی تو گوگل ترنسلیت برات میاره به صورت انلاین میتونی تاحدی متنتو ترجمه کنی زبان روسی انتخاب کن به فارسی 

یا میتونی برنامه رو دانلود کنی و به صورت افلایت کلر کتی باهاش و حتما زبان روسی رو توش دانلود کنی

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آهنگ دارم . فکر میکنم به زبان روسی باشه

اول اینکه میخوام مطمئن بشم که روسی هستش یا نه

بعد هم اینکه میخوام اسم آهنگ رو بدونم و کاملش رو دانلود کنم ولی نمی دونم برای پیدا کردنش چی رو سرچ کنم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

این کارم میتونی انجام بدی از برنامه مترجم گوگل استفاده کنی بزنی تو گوگل ترنسلیت برات میاره به صورت ا ...

قراره آهنگ رو به ایمیلم بفرسته که بتونم برای شما بفرستم

لطف میکنین برای دوستتون بفرستین که آهنگش رو واسم پیدا کنه؟

خیلی حیاتیه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

قراره آهنگ رو به ایمیلم بفرسته که بتونم برای شما بفرستم لطف میکنین برای دوستتون بفرستین که آهنگش رو ...

مشکلی نداره انجامش،فقط ابنکه شما چطور میخاهید آهنگ رو به من بدید؟همین جا لینک برام بزارید خودم برمیدارمش و منو ریپلای کنید که بفهمم

مشکلی نداره انجامش،فقط ابنکه شما چطور میخاهید آهنگ رو به من بدید؟همین جا لینک برام بزارید خودم برمید ...

آبنبات چوبی جون دوستم الان کلیپ رو واسم فرستاد . فقط نمی دونم آیا کلیپ تصویری رو هم میتونم اینجا آپلود کنم و بذارم یا نه

عزیزم اگر آی دی تلگ رام داری زحمت میکشی واسم بفرستی تا اونجا فوروارد کنم ؟

فکر کنم اونجا واست بفرستم راحت تر باشه

Free Glitter Graphics

آبنبات چوبی جون دوستم الان کلیپ رو واسم فرستاد . فقط نمی دونم آیا کلیپ تصویری رو هم میتونم اینجا آپل ...

متاسفانه تلگراممو نمیتونم و این موارد رو ترجیح میدم تو نی نی سایت استفاده نکنم در خصوص این مورد شرمنده ام . اگه میتونی اکانت یوتوب درست کن ادرسشو بهم بده برم اونجا چک کنم یا اگر اینستا داری که پریوات نیست بزارش اونجا

متاسفانه تلگراممو نمیتونم و این موارد رو ترجیح میدم تو نی نی سایت استفاده نکنم در خصوص این مورد شرمن ...

Ok

درک میکنم

الان یه اکانت اینستا ایجاد کردم که باز باشه

کلیپ رو اونجا گذاشتم که ببینید

اصلا نمی دونم واقعا آهنگش روسی هست یا به یه زبان دیگه است !!!

همین که اسم اهنگ و خواننده اش رو بدونم هم خوبه . میتونم سرچ کنم و کاملش رو دانلود کنم

این ادرس ...

https://www.instagram.com/p/Bb1pe5pgWtE/

Free Glitter Graphics

Ok  درک میکنم الان یه اکانت اینستا ایجاد کردم که باز باشه کلیپ رو اونجا گذاشتم که ببینید اص ...

دیدمش عزیزم مرد مشکی با دوتا دختر بچه لباس قرمز البته فکر نکنم روسیه باشه بیشتر پرتغالی میخوره باشه اما برات میپرسم فردا همین موقع ها جوابتو میدم فردا میرم میخام برم پیشش 

دیدمش عزیزم مرد مشکی با دوتا دختر بچه لباس قرمز البته فکر نکنم روسیه باشه بیشتر پرتغالی میخوره باشه ...

وااای ممنون

ببخشید وقتت رو گرفتم

پس من فردا منتظر شما می مونم

یه دنیا ممنون

Free Glitter Graphics