2777
2789

تو عادت ماهانه هم میخورین 

تاثیری تو بهم ریختگی و عقب انداختن نداره؟

پوست موهاتون بهتر شده؟

من پلی کیستیکم واقعا نمیدونم خوبه یانه ی تاپیک دیدم نظرات متفاوت بود الان موندم خوبه بده چطوریه

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگیییی یعنی افزایش وزنم داره؟

منو شوهرم باهم شروع کردیم رو اون هیچ تاثیری نداشته مثل قبلش میخوره و .. امامن 😩😩 بعد ناهار میخورم ساعتای شش و هفت عصر یکجوری گشنم میشه ضعف میکنم ک انگار از صبح هیچی نخوردم .. خدا کنه بعد تموم شدنش نرمال بشم .. اره من وزن اضاف کردم .. 

منو شوهرم باهم شروع کردیم رو اون هیچ تاثیری نداشته مثل قبلش میخوره و .. امامن 😩😩 بعد ناهار میخورم ...

بسم لله ...🥹🥹🥹یعنی راهی نیست ادم یجور بخوره که ب اشتها اینا نزنه، مثلا من هرویت داشتم یکی بهم گفت شب بخور دیگه اشتهام اونقدر زیادنمیشد

+خدایاشکرت🤍

بله زبادی زینک باعث کمبود مس بدن و کمبود مس باعث ترس و کم‌خونی میشه

من اخه ریزش مو اینا دارم پلی کیستیکم

واقعا عذابه واسم

میخاستم بگیرم بخورم بلکه یکم ریزش موم کنترل شه 

دیگ مویی نموندع

+خدایاشکرت🤍

بسم لله ...🥹🥹🥹یعنی راهی نیست ادم یجور بخوره که ب اشتها اینا نزنه، مثلا من هرویت داشتم یکی بهم گفت ...

میگم شاید رو شما مثل شوهرم باشه .. البته من مارک زینک پلاس میخوردم اینحوری نبود ایندفعه یونی زینک هس .. من از افزایش وزنم راضیم چون لاغر بودم عذاب کشیدنم ازینه ک همش عین قحطی زده هام 😑

میگم شاید رو شما مثل شوهرم باشه .. البته من مارک زینک پلاس میخوردم اینحوری نبود ایندفعه یونی زینک هس ...

خب پس عیب نداره که عوضش خوش فرم و خوش هیکل شدی💕 خوشگلم طول دوره اش چقدره ؟ بدش چطوری قطع میکنی؟

+خدایاشکرت🤍

من اخه ریزش مو اینا دارم پلی کیستیکمواقعا عذابه واسممیخاستم بگیرم بخورم بلکه یکم ریزش موم کنترل شه د ...

اسی منم عین خودت پلی کیستیکم ازمایش دادم زینکم بشدت پایین بود کمخونی داشتم و.. این اولین دکتری بود ک داروهاش بهم جواب بود اگه توهم حس میکنی زینکت کمه پیشنهادم اینه توهم یونی زینک بخری .. شامپو ضد ریزش کاندید و تونیک اویدرم مدل پالمینکس .. این مدل مخصوص پلی کیستیک هاس حالا اگه اینو نخریدی شامپوشو حتماااا بخر .. دو رو بر سیصد تومنه یکم گرونه ولی عااالیه

خب پس عیب نداره که عوضش خوش فرم و خوش هیکل شدی💕 خوشگلم طول دوره اش چقدره ؟ بدش چطوری قطع میکنی؟

سرچ کن یونی زینک ۶۰ تایی هست دوماه بخور ببین چجوریه من از همون هفته اول نتیجه دیدم