2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شش هفت سال پیش برام گوشواره .سبد بزرگ میوه تزیین شده .اجیل .انار دون شده .باکس گل قرمز و سفید .شکلات سبز و قرمز  .پالتو شال کفش کیف .بادکنک هلیومی هندوونه .کیک هنوونه ای. 

مامان دوتا گل پسر

وضعیت مالی همسرم خیلی خوب نیست در حال حاضر برای همین توقعی ندارم ازش اولین یلدامونم هست ولی تو موقعی ...

عزیزم ناراحت نشو منم پارسال اولین یلدام بود فقط درحد 200گرم احیل اوردن یکمم میوه چون شوهرم شرایطشو نداشت خریدیم نکرد برام 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
عزیزم ناراحت نشو منم پارسال اولین یلدام بود فقط درحد 200گرم احیل اوردن یکمم میوه چون شوهرم شرایطشو ن ...

بعضی وقتا پیش میاد و باید تحمل کرد خیلی زحمت میکشه وقتایی که وضعش خوب بود بریز بپاش میکرد خدارو خوش نمیاد وقتی گرفتاره بخوام توقع داشته باشم 

بعضی وقتا پیش میاد و باید تحمل کرد خیلی زحمت میکشه وقتایی که وضعش خوب بود بریز بپاش میکرد خدارو خوش ...

دقیقا همسرم چندماه بعدش پول دستش اومدبرام رفت انگشترخرید🤣خودش بیشترازمن ذوق داشت برای خریدش

الانم باز گرفتاره همش تو فکر اینه چجوری خریدکنه برام حتی نتونست لباس برام بخره هیچی ندارم هم سالگردمونه هم یلدامیداد 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دقیقا همسرم چندماه بعدش پول دستش اومدبرام رفت انگشترخرید🤣خودش بیشترازمن ذوق داشت برای خریدشالانم با ...

خیلی خوبه که قدرت رو میدونه و جبران میکنه . انشالله تا سالکردتون پول خوب جور میشه بهترین جشنو واست میگیره

بعدش برات جبران کرد؟

همیشه جبران میکنه 

ولی خوب کلا مناسبتها برام مهم نیست اصلا 

مثلا تولدم پارسال خودم بهش یادآوری کردم که فلان روز تولدمه باید کنارم باشی کلا اونم کادو گرفته بود واسم  چون مشغله زیاد داره یادش نمی‌مونه تاریخا 

خیلی خوبه که قدرت رو میدونه و جبران میکنه . انشالله تا سالکردتون پول خوب جور میشه بهترین جشنو واست م ...

ممنون گلم