2777
2789
عنوان

پسری که اینو میگه

87 بازدید | 9 پست

سلام خانما ی چیزی قبل اینکه ماجرا رو بگم میخوام بگم این اکانت مال دختر خالمه و من با گوشی اون اومدم مشکلم و بگم

من با یک آقا پسری تقریبا 4 سال تو رابطه ام (الان 24 سالمه و ایشون 27) طی ی صحبتی من به ایشون گفتم که ما هیچوقت بهم نمیرسیم اونم گفت چرا گفتم چون ما هیچکدوم قصدمون ازدواج و ی رابطه جدی نیست ایشونم گفت اگه باشه چی 

بیاین تجزیه تحلیل کنین منظورش چیه و کار درست چیه و من چیکار کنم! (این صحبت مال دیشبه) 

شاید قصدش ازدواجه و پول نداره می‌ترسه بیاد خاستگاری جواب منفی بدی 

کلا تو این چندسال حرف ازدواج باهات نزده؟

خاستگار واست میومد واکنشش چی بود؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

از هیییچکس واسه رابطه ات سوال نپرس ، جز اینکه بد بین بشی و هی ازش دور بشی هیچی نمیشه برات...

خودت باید با عقل و منطق خودت و با توجه به رفتارای شخص مقابلت از حرفاش بفهمی چی میخواد و چی نمیخواد

چون خیلی بالا و پایین داره رابطه و دوستان نی نی سایت فقط این دو جمله شمارو خوندن و از واقعیت های رابطه‌اتون خبر ندارن

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی طرفین یک ارتباط را شروع میکنند در مرحله اول 

از همدیگه میپرسند که هدف از این ارتباط چی هست 

قوانین و حد و حدود هایی مشخص میکنند تا فردا روز حرف و حدیث و گلایه ای پیش نیاد 

اینکه بذاری یک سالی بگردی و ...

بعد یادت بیفته که هدفت خوش گذرانی بوده یا تعهد این 

عدم سلامت عقل را میرسونه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید قصدش ازدواجه و پول نداره می‌ترسه بیاد خاستگاری جواب منفی بدی کلا تو این چندسال حرف ازدواج باهات ...

مشکل مالی نداره کار خودش و داره 

نه از اولشم قصدمون این نبود و نیست 

ی کوچولو حساس میشد ولی نه خیلی

مشکل مالی نداره کار خودش و داره نه از اولشم قصدمون این نبود و نیست ی کوچولو حساس میشد ولی نه خیلی

بهش بگو اگر قصد ازدواج نداری راهمون و جداکنیم 

اول از همه ببین آدم زندگی هست؟

ب نظر من ک نیس 

ولش کنی بهتره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خانم نیستم ولی اول تکلیف خودت رو روشن کن ببین چی میخوای ؟ قصدت چیه اگر ازدواجه جدی باش و حرف بزن باهاش . ۴ سال یه عمره یه روزی متوجه میشی که اشتباه کردی 

هرچند هم اولش هم الان سنت کمه 

بهش بگو اگر قصد ازدواج نداری راهمون و جداکنیم اول از همه ببین آدم زندگی هست؟ب نظر من ک نیس ولش کنی ب ...

من کلا نمیخوام به ازدواج فکر کنم حداقل‌ تا 30 سال چون هنوز سنم خیلی کمه 

بهش فکر میکنم ممنون 🤍

خب شاید قصد ازدواج داره 

بنظرم باهاش راجب ازدواج حضوری صحبت کن 

تو چت معلوم نیست منظور دقیقش چیه و سوءتفاهم پیش میاد

اصلا خودتو مثال نزن از یه راه دیگه وارد شو که بدونی واقعا هدفش باهات جدیه یانه

اما یه سوال دارم چرا بهش گفتی هیچویت قرار نیس برسیم؟

حتی اگه قصدت ازدواج نیس باید مطمئن باشی که دوسش داری ..یعنی حاضری بخاطر یه ثبت رو برگه دست از دوست داشتنش بکشی؟

خب شاید قصد ازدواج داره بنظرم باهاش راجب ازدواج حضوری صحبت کن تو چت معلوم نیست منظور دقیقش چیه و سوء ...

وقتی باهم وارد رابطه شدیم از همون اول قصد هیچکدوممون ازدواج نبود تو این سال ها هم هیچوقت راجب این موضوع باهم حرف نزدیم 

چن روز قبل ی عروسی مشترک دعوت بودیم (فامیل خیلی دوریم فامیل ما که عروسیش بود فامیل اونام هست) فک کنم احساساتی شده