دوستان من امروز اولین روز رژیمم هست ولی شوهرم هوس ماکارونی کرده زور شده باید درست کنی وباهم بخوریم عادت نداره تنهایی غذابخوره یعنی یه جورایی خودم لوسش کردم جالب اینجاست دیشب غرمیزد باید بامن رژیم بگیری دوساعت روتخت دراز کشیده بود ناراحت بود شکم دراورده بود البته به خاطر تیروئید میگفت میخوام برم با دکتر دعوا کنم اخه پرکاریش رو تبدیل به کم کاری کرد به شرط اینکه چاق نشه وقتی میخواد رژیم بگیره زور میشه منم رژیم بگیرم وقتی هم میخواد بخوره بازهم زور میشه من با این شوهرم چکارکنم آخه امروزم درخواست ماکارونی داده اگر درست کنم رژیمم به هم میخوره 💃💃💃💃💃😭😭😭😭😭😭😭
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مهشید جون نینی هات چطورن؟ آقا بهنام خوب هستن؟ داستان زندگیت خیلی خوب بود .
ممنونم عزیزدلم😍خداروشکرخوبن
مرسی ازاینکه وقت گذاشتی وخوندیش عزیزم❤❤❤
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
توسرما سالاد بخورم دلپیچه میگیرم دیروز زور شد هندوانه بخور بعدش رفت سرکار تا موقعی که برگشت از دلپیچ ...
ببین کلک خودتم دلت میخادبخوریا😜😜
بهونه درنیار😁
خب قبلش یه سیب زمینی آبپزبخورته دلتوبگیره تاشوهرت نیومده
اخه من خودم کم کاری دارم دیدم کسایی رو ک پرکاری دارن سالهاست تحت درمانن. اخه پرکاری نسبتا خطرناک میش ...
شوهر من با پرکاری داغووووون بود روزی ۷بار حمام میکرد زمستون فقط یه تکپوش با کت میپوشید لرزش دست وتپش قلب شدید موقع خواب داشت جوری که باچشمام میدیدم قلبش میزنه عصبی وپرخاشگر بود موهاشم ریزش شدید داشت ولی بعد تزریق همه اینا برطرف شد خداروشکر فقط یک کوچولو شکم دراورده خیلی ناراحت