2789
کارآفرینی نیاز به یه سری استعدادهای ذاتی داره.تیپ شخصیتیت باید باهاش همخونی داشته باشه.

فقط می‌خوام انگیزه پیدا کنم،زندگینامه آدم موفقی رو نخوندین؟

این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من قشنگ هاش رو میگم اکه کلیپ های صحبت هاشون رو پیدا کنی جالب و زیباست

جک ما فقیر بود و الان میلیاردره

یه جمله داره همین رو بزنی برات میاره 

.....Today is difficult tomorrow is

خیلی زیباست مخصوصا با صدای خودش.

زها حدید یکی از بزرگترین طراح های سورئال جهان بود که فوت کرد میگه توی یه خونه کوچیک با همسرم و دوستم مسابقه ای توی جهان برای طراحی نبود که شرکت نکنیم و توی شبانه روز خیلی کم میخوابیدیم (کلیپش رو پیدا کنی قشنگه).

زاکربرگ تعریف میکرد میگه شب ها تا صبح توی اتاق فسقلی که شرکتمون بود بیدار میموندیم و همونجا زندگی میکردیم (کلیپش رو پیدا کن)

پرویز پرستویی میگه انقدر فقیر بودیم که صبح باید از پنج صبح بیدار میشدم تا مسیر راهن آهن تا مدرسه رو پیاده طی کنم (کلیپش)

رشید توی سنگبری کار میکرد

نمونه هاش خیلی زیاده

سرآخر هم پدر خودم از یکی از دهات های لاهیجان شروع کرد ولی الان توی عرصه خودش یکی از بازرگان های معروفه ولی تریبون نداشت که بیوگرافی بگه 🤧🙃

ببین من قشنگ هاش رو میگم اکه کلیپ های صحبت هاشون رو پیدا کنی جالب و زیباستجک ما فقیر بود و الان میلی ...

میشه بیشتر در مورد پدرتون بگین مشغول چه کاری هستن

این نیز بگذرد
میشه بیشتر در مورد پدرتون بگین مشغول چه کاری هستن

کورالین هم هستی خطرناکی

حالا همه اونارو ول کردی چسبیدی به پدر من چرا 🙃🤧

داستانش یه روز طول میکشه

خیلی فقیر بودن وحشتناک حتی درس هم نخونده بود

میاد تهران درس رو ادامه میده

مدیریت بازرگانی میخونه و کارت بازرگانی میگیره

کم کم ترخیص میکنه تا وقتی که بازرگان فرمولاسیون و مواد وارداتی رنگ های صنعتی میشه و کارش میگیره

کورالین هم هستی خطرناکیحالا همه اونارو ول کردی چسبیدی به پدر من چرا 🙃🤧داستانش یه روز طول میکشهخیلی ...

کارتونش رو دوست داشتم نام کاربری گذاشتم.ممنون،داستان بقیه رو قبلاً خوندم .ممنون🙏

این نیز بگذرد