2777
2789
عنوان

معاینه لگن بارداری کیا رفتن

431 بازدید | 12 پست

بچها من 37هفته و شیش روزم برام مرکز بهداشت گفته حتما معاینه لگن برم و اینم گفت ممکنه بعدش دردات شروع شن!!! تجربه ای مشابه کسی داشته رفته یا نه.. چون زایمانمم طبیعیه... الان برم میترسم زود باشه بزارم چن روز دیگه ممکنه زایمان کنم نمیدونم🥺🥺

الانا دیگه وقشه بری به منم دکترم گفت ۳۶ـ۳۷ معاینه لگن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی جدیی 🥺

منکه رفتم معاینه اصلا درد هم نداشتم. بهم گفت چهار سانت باز شده بدنت

دیگه همون جا کلی راه رفتم بعد ظهر بستری شدم هنوزم درد نداشتم شده بود پنح و نیم دیگه عصرش یک ساعت و نیمی درذ اومد زایمان کردم

من تا هفته ی آخر چند بار رفتم...

یه چند ثانیه س میخوان ببینن دهانه رحم چقدر باز شده

البته من سزارین شدم آخرش😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منکه رفتم معاینه اصلا درد هم نداشتم. بهم گفت چهار سانت باز شده بدنت دیگه همون جا کلی راه رفتم بعد ظه ...

پس دهانه رحم هم چک میکنن آره؟ بعد شما ورزش اینا هم میکردین تو دوران بارداری من کلا بخور و بخواب بودم میترسم از طبیعی🥺

من تا هفته ی آخر چند بار رفتم...یه چند ثانیه س میخوان ببینن دهانه رحم چقدر باز شدهالبته من سزارین شد ...

ماما ک میگه باید بررسی بشی ک لگنت آمادگی زایمان طبیعی داره یا نه

پس دهانه رحم هم چک میکنن آره؟ بعد شما ورزش اینا هم میکردین تو دوران بارداری من کلا بخور و بخواب بودم ...

من کلا تو بارداری اولم  بخور و‌بخواب   اما الان که دوباره باردارم  همه کارام خودم دارم انجام میدم ناز مثله بارداری اولی خریدار نداره🤣

ماما ک میگه باید بررسی بشی ک لگنت آمادگی زایمان طبیعی داره یا نه

آره مشخص میشه

اتفاقا منم گفتن لگنم خیلی خوبه حتی چهارسانتم باز شده بودم بدون درد ولی بچم وزنش بالا بود و دور سرش بزرگ بود دکترم گفت ممکنه تو روند زایمان مشکلی براش بیاد دیگه منم ریسک نکردم اختیاری سزارین شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من کلا تو بارداری اولم بخور و‌بخواب اما الان که دوباره باردارم همه کارام خودم دارم انجام میدم نا ...

اون که آره منم بارداری اولمع اینجوریم😂😂ولی میگت موقع زایمان طبیعی هم تایم زایمان بیشتر میشه هم دردش چن برابره🥺

2790
2778
2791
2779
2792