2777
2789
عنوان

انقد میگن به مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
پس من زن ضعیفی هستم...من فقط میخوام یکی منو بفهمه این خواسته زیادیه؟

متاسفانه اگر صرفا خواسته ات همینه باید بگم بله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نصف موهام سفیده مجبورم دائم رنگ مو بذارم، ولی بهترین همسر دنیا رو دارم🥲

عالی😍خوشبخت باشید. 

اما عامل اصلیش ژن و ملانین

البته ممکن از استرس هم باشه

اما اینکه میگن اینطوریه بخاطر این، اینا همش فاز غمگینههه

باید مثبت باشی😍خاله من با این وجود همیشه میخنده؛) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عالی😍خوشبخت باشید. اما عامل اصلیش ژن و ملانینالبته ممکن از استرس هم باشهاما اینکه میگن اینطوریه بخا ...

ممنونم❤️

آره ما ارثی داریم خواهرم ۴۰ سالشه باید بگردی تو موهاش تا سیاه پیدا کنی

الهی خوشبختی و خوشحالی همه🤲

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
متاسفانه اگر صرفا خواسته ات همینه باید بگم بله

بیشتر دچار ناکافی بودن و حس دوگانگی دارم ،برای مادر و خواهراش خیلی اوکی کوچکترین تغییراتشون رو میفهمه کنارشون حالش خوبه ولی برای من برعکس،،،اگه برای همه اینجور بود دردی نبود...

وقتی تو ذات زن اینه که مورد توجه باشه ،چه میشه کرد؟

من نگفتم نباشه گفتم صرفا نباید این باشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر دچار ناکافی بودن و حس دوگانگی دارم ،برای مادر و خواهراش خیلی اوکی کوچکترین تغییراتشون رو میفهم ...

بیشترش برمیگرده به تربیت نادرست مادر همسرتون

شما هم رو پای خودت بمون تشنه ی محبت و توجهش نمون

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
من نگفتم نباشه گفتم صرفا نباید این باشه

من اونو نمیتونم تغییر بدم ولی خیلی دوس دارم خودمو تغییر بدم دیگه برام مهم نباشه که مورد توجهش باشم و هر وقت به خانوادش توجه میکنه بیخیال باشم ،،ولی خیلییییی سخته ....آتیش میگیرم از غم 

بیشترش برمیگرده به تربیت نادرست مادر همسرتونشما هم رو پای خودت بمون تشنه ی محبت و توجهش نمون

دقیقا همینه ،مامانش وقتی با خودش و دختراش خوبه انقد کیف میکنه که نکو ..ولی سالی یه بار تو جم ازم تعریف کنه ،چنان همشون ساکت میشن ،،دیگه شوهرم جرات نمیکنه تعریف کنه

نمیشه که اون توجهش به بقیه باشه من بیخیال باشم،،و صفر تا صدمو تو زندگیش براش بزارم ..مگه من گوشام درازه،،،از طرفی دلم میخواد خونم پر عشق باشه بچه هام یاد بگیرن ..