2777
2789
عنوان

یعنی کسی نیست به داد من برسه

224 بازدید | 19 پست

ما یه گروه خانوادگی داریم که شوهرم توش عضو نیست،بعد امروز صبح برادرم تو گروه گفت کی بود که از گروه خارج شد؟من رفتم تنظیمات گروه شماره شوهرمو که کسی نداره ،دیدم نیمه شب ترک گروه زده،صبح بهش زنگ زدم گفتم من تو رو دعوت کردم که ترک گروه زدی؟گفت نه بابا من اون خطم اصلا واتساپ نداره،در عجبم که تا کسی رو دعوت نکنی که نمیتونه بیاد..یعنی چی شده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قبلن با شماره شما خودشو دعوت ب گروه کرد تو گروه بود شما متوجه نشدید

نه عزیزم اصلا خطش واتساپ نداره و کسی اون شماره اشو نداره،همسرم اصلا اهل اینکارا نیست من شک ندارم هک شده،ولی چطوری اونی که هک کرده وارد گروه شده و ترک زده بیشتر میترسونتم

به نظرم باید ببینید زمان پیوستن به گروه کی بوده‌و چطوری وارد شده

زمان خروجش هست ولی زمان پیوستنش برای من نشون نمیده تو گروه حالا ببینم خانواده ام دیدن  یا نه 

مدیر گروه تون کیه دسترسی به اطلاعات ورود و خروج‌داره

همه مدیر گروه هستیم عزیزم واسه همین تونستم ببینم کی بود که از گروه خارج شده.کسی نمیدونه شماره شوهرمه.چون ندارنش

اسی الان اون شماره واتساپ داره الان؟به همسرت بگو با گوشی خودش با اون شماره وارد واتساپ بشه ببینه چ خ ...

والا اینطور که معلومه بله.خب اگه نصب کنه میفهمه هک شده یا نه؟چجوری؟