2789
پس داداشت کارش رو بلد نیست . یعنی چی افتاده تو مغزتون شیشه ترک نداره و همه جا هم تکرار می کنید . کسی ...

خداروشکر ترک کرده ولی،تا شخصی ۷سال لب به مراد،نزنه میگن ترک کرده

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس داداشت کارش رو بلد نیست . یعنی چی افتاده تو مغزتون شیشه ترک نداره و همه جا هم تکرار می کنید . کسی ...

منم یه مورد دیدم.طرف معتاد بود به هروئین و شیشه زن اولشو بدبخت کرد ولی زنشم معتاد شد زنش افتاد زندانو...ولی بعد خودش خواست ترک کرد باهمین کنگره 60 و اینا الان فکنم 6 7 سالیه ترک کرده و دوباره ازدواج کرده کار داره خونه و ماشین خریده...ولی چه فایده زندگیه زن اولشو تباه کرد....

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

استارتر عزیز حرفهای افراد اینجا که نه تا حالا شیشه دیدن و نه میدونن چیه و نه کسی رو داشتن که معتاد باشه و فقط طلاق طلاق می کنن و به عاقبتش فکر نمی کنن رو ول کن . زندگی مشترک یعنی تو همه چی همراه بودن تو خوشی و ناخوشی . حالا شوهرت گرفتار شده کمکش کن . شیشه ترک صد در صد داره شک نکن . خودم با چشمای خودم دیدم شیشه ای ترک کرده و الان چه زندگی درست کرده . مطلقه شدن هم کم سرافکندگی از اعتیاد نداره ...

من خيلي به جدايي فكر ميكنم ولي مدتي كه اقدام كنم هم جايي واسه موندن ندارم پدرم از دنيا رفته مادرم ازدواج كرده برادرا و خواهرا هم هيچ مهر و محبتي بهم نداريم يعني هيچوقت حاضر نميشن من و بچه ام رو قبول كنن به خودشون سختي بدن هيچ پس اندازي هم ندارم كه جايي رو اجاره كنم 

منم همسرم شیشه میمشید فکر کنم ۶-۷ماه بود،که رفته بود،سمتش و اومدم واسه حدایی

والا كار خوبي كردي كسي درك نميكنه فقط كسي كه دردتو كشيده باشه چ ميدونن زندگي با معتاد چ سختيايي داره روحيه اي برات نميمونه،،،

سلام عزیزم اگه همسرت خودش واقعا خسته شده باشه وبخواد باکنگره ۶۰ صد در صد درمان میشه بهت قول میدم فقط خودش باید بخواد اونجا برا خودت هم کلاس می گذارند که چه طور با یه معتاد رفتار کنی برای حال خودتم خیلی خوبه من این کلاسا رو میرم یه جوری به کنگره اعتیاد پیدا کردم اگه یه هفته نرم انگار یه چیزی گم کردم 

برعکس خیلیم به کارش وارده 

همه هم ازش مشاوره میگیرن

معلومه شما وارد نیستید 

حقیقت رو نمیبیند.

مرد اگر آدم بود سمت مواد مخدر نمیرفت.

سلام ممنون دوستان از پست هاتون

یه بار خودش رفت کمپ اما 4روز بعد برگشت که از شانس ما  کمپ غیر مجاز بود

الانم باهاش حرف زدم واسه کنگره اما خب اونج فقط 5 شنبه هاس وهمسرمم اکثر شبا بیرونه وروزا میخوابه ومتاسفانه تو خوابه وبیدار نمیشه که بریم

مادر همسرمم بامنه ومیگه بیا بریم برای ترک اما متاسفانه جوابش نه هست

من که دیگه بریدم شوهرم شبا بیرونه الانم که هنوز نیومده دوتا بچه هم دارم کارم نمیکنه خسته شدم نمیدو ...

اولا باید خودش بخواد و اگه واقعا شما رو دوست داشته باشه ترک میکنه .ببرش مشاور اگه قبول کرد ولی خیلی سخته درکت میکنم😢😢😢. از امام رضا بخواد کمکت کنه