2777
2789
عنوان

روماتیسم

244 بازدید | 18 پست

کی میدونه علائمش چیه و چطور درمان میشه.۴۵سالمه چند روزهانگشتای دستم و پام درد میکنه و پاهام سنگین شده به سختی راه میرم .کف پام روزمین میزارم دردمیگیره .روماتیسمه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه اینجور فهمید باید ازمایش داد

روحیه خیلییییی تاثیر داره تو این بیماری 

یکی از اقوام همین رماتیسم تو چشمم درومد خوب شد

یکی دیگه هم سالهااااست ک داره این بیماریو چیزیش هم نیست

ولی استرس اینا داشته باشی یا کلا اعصابت خراب باشه میگن بیماری اوج میگیره دردای شدید و ... 

چه بد بعنی خوب شدنیه؟ با دارو؟

درمان نداره 

ی عمل داره ک یکی از اشنا هامون همین مدت عملش رو توی بیمارستان پیوند شیراز انجام داد ک بهترین دکترا و متخصص هارو داره 

تا چن روز اولی هم خوب بود بعد از چند روز از عفونت و نمیدونم چی چی رفت تو کما و....😔

عملش میگن خیلیییی ریسک داره 

همین خانومه هم ک میگم روحیش 0 بود همیشه و اینکه ابجی همين خانوم هم‌همین بیماریو داره الان ولی خفیفه و اصلا خیلییی عادیه 

این خانومه بخاطر یسری مشکلات عاطفی ایطو شد روحیش و خودشو باخت دیگه بیماری هم بهش غلبه کرد

ای خدا چرا من دارم این مریضی های بی درمان را می‌گیرم یعنی چی تو عرض یکسال تیروئید حالا رماتیسم

تلقین نکننننن ازمایش بده اصلا شاید هیچیت نباشه 

مامان خودم تیروئیدش ۵۰ بوودددد😐 یروز شانسی ازمایش داد ۵۰ بود در صورتی باید نیم باشه فکر کنم

تیروئیدو الان دیگه نوزادا هم دارن البته بر اثر روحیه و تغذیه مادر تو بارداری هست

بش میگن غمباد ک زیاد مثلا غم داشته باشی سر ی بحثی چیزی کلا ناراحت باشی از درون ی عقده میشه و غده ای درست میشه ب اسم تیروئید یا همون غم باد 

اینم باز ب روحیه بستس 

من ۲۱ سالمع زانو درد دارم کف پامم درد میکنع رفتم ازمایش دادم گف روماتیسمع

من سن شما بودم همین علائم رو داشتم زیاد راه میرفتم کف پام درد میگرفت  زانو درد گهگاه میگرفتم 

دیگه کلا فکر میکردم طبیعیه  تا ۳۷ ۳۸سالکی به دلیل دیکه ای دکتر آزمایش نوشت برام و فهمیدم روماتیسم هم دارم و از وقتی دارو شروع کردم کلا دردها تموم شد 

منظورم اینه که در این حد روماتیسم مهم نیست احتمالا 

چه بد بعنی خوب شدنیه؟ با دارو؟

قابل کنترله..از مواد غذایی ای که ضدّ التهاب هستن بیشتر باید استفاده بشه.مثل کرفس و زردچوبه.حرکات کششی هم خیلی لازمه هرچند با درد انجام بشه.چون جلوی التهاب مفاصل رو می گیره و از خشکی درشون میاره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز