همین ۶سالگی توخونه زیرش پتو ومشمامینداختم پسرمن قبل از خواب آب زیاد میخورد خوابش سبک بود بیدارش نمیکردم برا. دسشویی چون بعدش تابخوابه بازماجرا داشتم اما مسافرت پوشک میکردم
بچتون بخاطر استرس و معده سرد دچار شب ادراری شده خودتون هم میگید از بعد دنیا اومدن بچه دوم اینطور شده یعنی قبلش نبوده بهش دمنوش ها و غذاهای گرم بده یه مدت لبنیات و حذف کن برنج حتما با زیره و زعفران بده ماکارونی نده یا با ادویه های گرم حتما بده علاوه بر اینها قبل خواب حتما ببرش سرویس باهاش بیشتر صحبت کن بیشتر محبت نشون بده اون فکر میکنه شما بچه جدیدتون رو بیشتر دوست دارید استرسی شده اینم بگم صبحانه بهتره ارده شیره بخوره گردو بخوره طی روز غذاهای گرم بهش بده چند وقت هم شبا بیدارش کن بره سرویس
فقط اون کاربری که میگه بچه شش ساله رو پوشک کن😏😏😏بچتون بخاطر استرس و معده سرد دچار شب ادراری شده خ ...
عزیزم همه ی کامنتا رو بخون گفتم مسافرت پوشک کنه چون بچه ای که شب ادراری داره حتی سرویس هم ببری باز نمیشه اعتماد کرد خودم تجربش رو دارم عزیزم واین گرمی وحذف سردی برای همه جواب نمیده من امتحان کردم
من برای مسافرت ومهمونی برای اینکه خونه ی مردم رو نجس نکنه مطمئن ترین راه همین پوشک بود چون بیدارش میکردم باز درد سر داشتم چون زود نمیخابید واینکه چون اختیار ندارن معلوم نمیشه بازکی ادرار کنه مثلا پسرمن شبایی بود اصلا ادرارنمیکرد اماشبایی بود حتی دوبار ادرار میکرد
عزیزم همه ی کامنتا رو بخون گفتم مسافرت پوشک کنه چون بچه ای که شب ادراری داره حتی سرویس هم ببری باز ...
شما با پوشک کردن بچه شش ساله تمام عزت نفس اون رو ازش گرفتید وای اگه دو نفر دیگه هم فهمیده باشن که پوشکش میکنید مثلا خواهری مادری یا بین صحبتها با کس دیگه ای فهمیده باشه که دیگه خیلی سخت میشه کارتون و بچه لجباز میشه و به کار خودش عمدا ادامه میده اشتباه ترین کار از نظر روانشناسی پوشک کردن بچه ای هست که شب ادراری داره که بخاطر بار روانی دچارش شده بعدم غذاهای گرم دو روزه جواب نمیده حداقل باید چهل روز غذاهای سرد و سردیجات حذف بشه جایگزین غذاهای گرم بشه تا اگه قبلا بچه هر شب شب ادراری داشت بشه دو شب در میان و بعد هفته ای یکبار تا برطرف بشه
شما با پوشک کردن بچه شش ساله تمام عزت نفس اون رو ازش گرفتید وای اگه دو نفر دیگه هم فهمیده باشن که پو ...
نه عزیزم میخابید پوشکش میکردم الانم دوساله دیگه شب ادراریش خوب شده مطمئنا من خیلی راهها رو رفتم .الان اسی داره میره مسافرت شمابهش راهکارمطمئن بده که چکارکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط نگو بیدارکن بره سرویس که بازم راه مطمئنی نیس من گفتم فقط مسافرت ومهمونی این راه مطمئنه .موفق باشی