2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست
من یه بار خواستم تولد مادرشوهرم سورپرایزش کنم با شوهرم و برادرشوهرام یه صبحانه ی مفصل و درست و حسابی ...

وای چه خجالتی کشیدناااا تصورشم بده  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه خجالتی کشیدناااا تصورشم بده    

اشتباه از من بود. چون برادرشوهرم میخواست 8 صبح بره بیرون کار داشت، من گفتم زود صبحانه رو بذاریم که اونم از این سفره چیزی بخوره. اونام قطعا فکر نمیکردن ما 7 صبح بخوایم بیدارشون کنیم. 

هممون خجالت کشیدیم. برادرشوهرم که صبحانه نخورده رفت نخواست ببینه مامانشو.

من یه بار خواستم تولد مادرشوهرم سورپرایزش کنم با شوهرم و برادرشوهرام یه صبحانه ی مفصل و درست و حسابی ...

من هروقت ک با نامزدم میرم خونه شون ، با اینکه کلید دارن،‌میگم زنگ بزن ک در باز کنند،‌

پدرشوهرومادرشوهرم موقعیت تنهاییشون خیلی زیاده

برام دعا کنید
اشتباه از من بود. چون برادرشوهرم میخواست 8 صبح بره بیرون کار داشت، من گفتم زود صبحانه رو بذاریم که ا ...

وای فقط برادرشوهرت  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
21 سال

وای تو سن .....بوده که  

ولی بی خیال عجب خاطره سازی کردی برای پسراش   

انشالله مثل دخترش خواهی شد😍😍😍

برام دعاکن خیلی ،

امشب مهمونی دعوت بودم باهاشون ، یکی از فامیلاشون فقط از مادرشوهرم راجع ب من میپرسید،‌منم ب رو خودم نیاوردم،‌دغدغه همه شون شده اینکه عروس سرکارمیره؟ 

حالا همه اینا خودشون بیکارنا

برام دعا کنید
برام دعاکن خیلی ، امشب مهمونی دعوت بودم باهاشون ، یکی از فامیلاشون فقط از مادرشوهرم راجع ب من میپرس ...

عزیز نتونستن عیبی توکارت پیداکنن تافضولی کنن و ایراد بگیرن چسبیدن به کار نداشتن شما.بی خیال.به این فکرکن همه چی تمومی که به کارت گیر میدن