2777
2789
عنوان

قرص لاغری

72 بازدید | 11 پست

سلام من دو روزه قرص آلفا اسلیم مصرف میکنم روزی یکدونه

ولی دیدم بعضیا روزی دو تا میخورن وسوسه شدم دو تا بخورم تاثیرش بیشتره بنظرتون

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلفا اسلیم روزی یک دونه است دو تا خطرناکه نخور میدونیتی توش امفتامین داره؟

عزیزم بعضیا میگن نداره بعضیا میگن داره منم هیچ راه دیگه ای نداشتم نه رژیم تاثیر داشت نه ورزش

عزیزم بعضیا میگن نداره بعضیا میگن داره منم هیچ راه دیگه ای نداشتم نه رژیم تاثیر داشت نه ورزش

من خیلی تحقیق کردم صددرصد داره 

من خودم گلوریا میخورم اینم امفتامین داره میدونم داره اما بازم میخورم

من خیلی تحقیق کردم صددرصد داره من خودم گلوریا میخورم اینم امفتامین داره میدونم داره اما بازم میخورم

چند کیلو کم کردی با گلوریا چند وقته میخوری

والا من درست و پیوسته نمیخورم فکر کنم هشت کیلویی کم کردم حدود ۳۲ تا دونه قرص خوردم اما هر روز نمیخور ...

از کجا گرفتی میشه بگی اخه میگن اصلش اصلا پیدا نمیشه

در مورد آلفا شنیدی؟

از کجا گرفتی میشه بگی اخه میگن اصلش اصلا پیدا نمیشهدر مورد آلفا شنیدی؟

اره همشون مثل همین 

من از یک سایت میگیرم تهرانم تحویل در منزل و پرداخت در محل داره اینجوری خیالم راحتتره 

اصلا این قرص اصل نداره 

من تو پیجهای خارجی و اسپانیای تحقیق کردم بعد زدم fda امریکا برعکس ادعاشون اصلا این قرص ها رو قبول ندارن 

اینا همشون فیک هستن داخل ایران تولید میشن یکیشون رو باز کن اگر پودر سفید بود خطرناکه 

برای من پودر گیاهی هست بازم امفتامین داره اما مقدارش خیلی کمه 

من تو فامیل نزدیکم پزشک دارم باهاش مشورت کردم فهمیدم زن خودش هم همین قرص رو میخوره البته خود خانومش بهم گفت میخورم 

اره همشون مثل همین من از یک سایت میگیرم تهرانم تحویل در منزل و پرداخت در محل داره اینجوری خیالم راحت ...

عزیزم یکم تحقیق کن من خیلیییی تحقیق کرده راجب آلفا ولی اصلا عوارض نداشته برعکس گلوریا که خیلیا شاکی بودن میگفتن فیکه

فعلا که تازه دارم استفاده میکنم ببینم چی میشه چیکار میشه کرد خب هر کار میکنم لاغر نمیشم میخام باردار بشم نمیشه دکتر میگه وزن کم کن خیلی تحت فشار بودم مجبور شدم دیگه ان شاءالله که نتیجه بده

قرص شما اشتهاتون ‌کم میکنه یا نه

عزیزم یکم تحقیق کن من خیلیییی تحقیق کرده راجب آلفا ولی اصلا عوارض نداشته برعکس گلوریا که خیلیا شاکی ...

اره اشتهام رو به صفر رسوند 

برای همین یکروز درمیون میخورم چون حالم بد میشه از بس چیزی نمیخوردم 

نمیدونم عزیزم فرقی دارن یا نه 

اما منم مجبور بودم قرص بخورم بدنم استپ وزنی کرده بود شدید دیگه داشتم با رژیم شدید و ورزش زیاد به خودم صدمه میرسوندم حالا خدا کنه برنگرده 

برادرم مربی باشگاه بود میگه خیلی ها تو باشگاه این قرص ها رو میخورن اما برمیگرده 

من فعلا از استپ دراومدم راضیم دو کیلو دیگه کم کنم قرص رو کلا قطع میکنم فعلا شدم شصت کیلو