۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 عنوان کی استاد محمد افلاکی را میشناسه بیاد نظربده 56287 بازدید | 71 پست بچه ها من یه کانال دارم وویس های محمد افلاکیان توشه ولی میترسم گوش کنم میگم نکنه کلاه برداری باشه یافرقه ای چیزی باشه توی ذهنم تاثیربزاره ازشماکسی این استاد رامیشناسه خیال منا راحت کنه؟؟ 1396/09/01 | 02:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 من میشناسمش سوالی داری بپرس چرا کلاه برداری؟؟؟؟ شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 من میشناسمش سوالی داری بپرس چرا کلاه برداری؟؟؟؟ نمیدونم والا انقدر فرقه و کلاه بازی زیادشده آدم میترسه
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 شماهم انگار امضات همین رامیگه دوره هاشا شرکت کردی؟؟
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 نمیدونم والا انقدر فرقه و کلاه بازی زیادشده آدم میترسه خب کانالش که پولی نیس دوره های پاکسازیش پولیه کلا در مورد قانون جذب هستش منم تو تاپیک شکرگزاری گذاشتم چندتاش رو شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 خب کانالش که پولی نیس دوره های پاکسازیش پولیه کلا در مورد قانون جذب هستش منم تو تاپیک شکرگزار ... شما شرکت کردی وویس هاشا گوش کردی
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 شماهم انگار امضات همین رامیگه دوره هاشا شرکت کردی؟؟ نه من شرکت نکردم فقط بعضی تکنیک هاش رو از کانال سپاس یادگرفتم مثل تکنیک تبسم شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 میشه به زبون ساده یه توضیح کلی بهم بدی البته اگه مزاحمت نیستم
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 شما شرکت کردی وویس هاشا گوش کردی بعضی هاش رو آره گوش دادم جالب بود فقط باید اعتقاد داشته باشی مثلا همین تکنیک تبسم خیلی مشکل هارو برای من حل کرده یک نمونه اش همین الان داشتم از خدا میخواستم بارون بیاد داره بارون میاد😍😍 شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 من کانال اسرار کوانتومی اشرف مخلوقات رادارم آره همون کانالشهMojeze_sepas هم در مورد شکرگزاری و قانون جذب هست شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 بعضی هاش رو آره گوش دادم جالب بود فقط باید اعتقاد داشته باشی مثلا همین تکنیک تبسم خیلی مشکل هارو برا ... اهل کجایی بارون دارین ماکه ازصبح هوا گرفته ولی دریغ از یه قطره بارون
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 من خیلی محتاط عمل میکنم ندیده نشناخته به چیزی اعتماد نمیکنم اگه بدونم مورد تایید هست دیگه ولش نمیکنم
رقیه_و_محمد_جواد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 834 اهل کجایی بارون دارین ماکه ازصبح هوا گرفته ولی دریغ از یه قطره بارون قم اینجا هم هوا گرفته بود شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
۲۰۱۷وروجک مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 602 قم اینجا هم هوا گرفته بود مااصفهانیم مبارکه ایم