2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا از چی میترسی من از هیچی نمیترسم بجز یه چیز  شوهرمم به شوخی همیشه میگه کی زورش به تو میرس ...

راستش من از دزد و اینا نمیترسم درارم قفل کردم اما راستش از جنو روحو اینا خیلی میترسم همشم تا یه صدایی میاد میپرم بالا خیلی ترسوام نه؟

راستش من از دزد و اینا نمیترسم درارم قفل کردم اما راستش از جنو روحو اینا خیلی میترسم همشم تا یه صدای ...

منم از همون چیز منظورم جن و روحو اینا بود 

اما بخودم میگم تا حالا چند نفرو خوردن

؟چند نفر واقعنی دیدن ؟؟؟همش یا سایه بوده یا صدا شنیدن فیس تو فیس هیشکی ندیده داستانای مادربزرگا به گوش منو شما میرسه 

مگه میشه روح و جن حضور پیدا کنن تو نزدیکیمون و این همه داستان یه فیلمی عکسی چیزی نباشه؟!

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
اووو عزیزم اگه آپارتمانه که دیگه اصلا ترس نداره با خیاله تخخخت بگیر بخواب 😁😀

خب چه فرقی میکنه اخه تو خونه که تنهام  بقیه همشون تو خونه های خودشونند ..خوش به حالت چه قدر نترسی کاش منم اینطوری بودم  

خب چه فرقی میکنه اخه تو خونه که تنهام  بقیه همشون تو خونه های خودشونند ..خوش به حالت چه قدر نتر ...

خب خونه ویلایی یکم ترس داره ولی آپارتمان هرچیم بخواد بشه یه جیغ بزنی همه میان به دادت میرسن😄

من از اول مجردم بودم شب خونه زیاد تنها میموندم تازه به مامانم اینا میگفتم شما نیستید خونه ساکته من راحت ترم سرصدا نمیکنید😂😂😂😂😂