2777
2789

من با ی پسری بودم

الان در حد ۴ ماهه اشنا شدیم

ولی زیر نظر خانواده هامون

من اولش ب خانوادم گفم

اونم خانواده منو دید باشون صحبت کرد

اونم ب مادرش گفته

پدرم باش صحبت کرد گفت که من فاطمرو واسه آینده میخام میام تا این چند وقت خاستگاری

چند شب که بیرون بودیم یهویی بش گفم گوشیشو بده بعد بگم بهونه داد
رفتم دایرکت اینستاش دیدم همزمان ک با منه با بقیم هست🥲🥲💔💔بع اونا هم میگه کسی تو زندگیم نیست من نابود شدم غرورم شکسم گریه کردم اونم گریه کرد گفت فکر نمیکردم کارم به اینجا برسه التماسم کرد منو ببخش ی فرصت بده من پشیمونم جان مادرم درستش میکنم هرکار بگی میکنم پیج اینستاشو داده دستم گفت تا عید هم میام خاسنگاری ولی نمیدونم چکار کنم همش ترس استرس خیانت دوباره دارم💔🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین الان ولش کن وگرنه آینده ات تباهه البته اگه زیر بار بره و بیاد خواستگاری غرورتو عزت نفستو حفظ کن وگرنه الان دیگه ترسشم ریخته میگه هربار خیانت کنم میبخشه 

اگه از طرف اون کات بشه هم دیگه هم غرور نداری هم اعتماد بنفست نابود میشه هم ادامه زندگی برات سخت میشه

کااااااااات اگه ببخشی یعنی اجازه دادی بارم خیانت کنه و بازم میبخشی

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
از همین الان ولش کن وگرنه آینده ات تباهه البته اگه زیر بار بره و بیاد خواستگاری غرورتو عزت نفستو حفظ ...

نمیدونم واقن میادیا نه من بش گفم تا عید باید بیای گف چشم شایدم زودتر بشه💔🥲

ولی واقن موندم 

حتی اگ ی فرصت دیگع هم بدم هیچی مث قبل نیس همش ترس دارم با اینکه پیجش الان دستمع

نمیدونم واقن میادیا نه من بش گفم تا عید باید بیای گف چشم شایدم زودتر بشه💔🥲ولی واقن موندم حتی اگ ی ...

صدرصد نمیاد من بهت قول میدم چون اگه کسی قصدش ازدواج باشه خیانت نمیکنه

به این فکر کن یه موقع نیاد یا اون کات کنه میدونی چقدر بیشتر آسیب میبینی تا اینکه خودت کات کنی؟اینجوری همیشه تو ذهنت میمونه که تو ولش کردی نه اون تورو

گفت فکر نمیکردم کارم به اینجا برسع واقن نمیدونم اومد تو رو خانوادم نگا کرد بعد هرشب با چند نفر بود🥲 ...

خودت دوست داری بهت خیانت بشه وگرنه تا الان کات بود 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
صدرصد نمیاد من بهت قول میدم چون اگه کسی قصدش ازدواج باشه خیانت نمیکنهبه این فکر کن یه موقع نیاد یا ا ...

عع🥲💔واقن نمیاد ینی حتی اونم ب مادرش گفتع بود💔

همبن الانشم داغون شدم چن شبه کارم گریست

ینی خودم ولش کنم بهتره تا اون💔