2777
2789
عنوان

کیک جدیدسفارشی 🥺🤕

149 بازدید | 11 پست

بچه ها من پیج زدم تو ایتا  سفارش قبول میکردم یکساله کلی هم کاروبارم گرفت ودرامد زیاد دارم .

مسئله‌ حسادت اطرافیانه 😭.همش تو گوشش میخونن نزاره من کار کنم خب منه بیچاره که تو خونه خودم سرگرمم خوبه مثل خاهراش صبح برم شب بیام خونه چرا انقدر نفهمن چرا انقد حسودن 🥲

حالا سرکوچکترین موضوعی شوهرمم هی میگه جمع کن نمیخاد سفارش بگیری و...... 

منم میخام کلن کانالمو پاک کنم ولی میدونم افسرده ومریض میشم .میمیرم از غصه اخه هرکاری کردم یجوری سنگ انداختن .

دیگه خسته شدم .پیجمو جمع کنم دق میکنم از غصه .از صب کل سفارشامو کنسل کردم 🥺

منکه دیگه خسته شدم از دستشون سپردمشون به خود امام رضا 😭

حیف زحمتام 💔

چیکارکنم؟

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

رو هدف و کارت تمرکز کن اصلا هم ول نکن  سفت و سخت پاش وایسا 

رو شوهرتم انقد کار کن تا حرفای بقیه روش تاثیر نذاره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

جا نزن حالا راه افتادی بخاطر حرف چندتا خاله خان باجی میخای جمع کنی که خوشحال شن بنظرم بشین منطقی با شوهرت حرف بزن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید تو ایتا کانال زدید ممبر از کجا عضو میشه؟فقط مخاطبینتون؟

هی کار کردم تبلیغ رفتم ۱کا شدن 🥲🥺

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
جا نزن حالا راه افتادی بخاطر حرف چندتا خاله خان باجی میخای جمع کنی که خوشحال شن بنظرم بشین منطقی با ...

دیگه خسته شدم تنها این نیست خب عروسک روسی بلدم خیاطی و.....

اصن نمیتونن ببینن خ.شحالیمو .از صبح فقط خابیدم تو جامو دارم غصه میخورم دیگه نمیکشم از دستشون 

ایشالا بیشتر بشن 😍فقط میتونم بپرسم کجا باید تبلیغ بدیم تو ایتا؟ یا جای دیگه باید تبلیغ داد؟

تو هم خود ایتا مثلن  اخبار با مخاطبین همون شهری که هستی 

یه مدت هرکی پیام داد بگو نمیتونم سفارش قبول کنم ظرفیت پره. به شوهرت بگو دیدم حق با توئه میخوام ولش کنم وسایلتم جمع کن.

از فرداش پدرشو دربیار. از روزی یه بار شروع کن تا ساعتی ده بار که حوصلم سر رفته تنهام کی میای و هرچی دعوا کرد کوتاه نیا.

بگو باید برم کلاسای مختلف ثبت نام کنم پول بده نداد شب نذار بخوابه روانیش کن. خرج خونه رو ده برابر کن بگو قبلا خودم میدادم الان تو بده نداد حیثیت براش نذار بگو عرضه پول درآوردن نداری خودمم نذاشتی حالا گشنه میمونم تهدید کن زنگ میزنی به خانوادت میگی غذا نداریم و...

کاری کن حداقل ده بار بگه غلط کردم بعد برگرد سر کارت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه مدت هرکی پیام داد بگو نمیتونم سفارش قبول کنم ظرفیت پره. به شوهرت بگو دیدم حق با توئه میخوام ولش ک ...

کاش میتونستم خب منم اصلن نمیتونم فقط دارم گریه میکنم از صبح 

حال دلم واقعن خوب بود با کیک هام 🥺 

کاش میشد بزارم برم یگوشه واسه خودم زندگی کنم 

کاش میتونستم خب منم اصلن نمیتونم فقط دارم گریه میکنم از صبح حال دلم واقعن خوب بود با کیک هام 🥺 کاش ...

تنها گریه نکن! با اون گریه کن. یاد بگیر هر حسی داری ضرب در صد و بعد تقدیم شوهرت کنی چون رمز موفقیت زندگی زناشویی همینه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.